You're Beautiful

Ismertető:

Egy 16 részes, 2009-es,romantikus vígjáték, sok jó színésszel és jó sztorival.


A történet férfi főszereplője, Hwang Tae Kyung, aki az A.N.Jell nevű, népszerű együttes énekese. Azonban, Tae Kyung,  egyik fellépése alatt megsérültek a hangszálai, ezért kímélnie kell őket. Az együttesnek így nem marad más lehetősége, mint egy új énekest befogadni maguk közé, Tae Kyung mellé. A kiválasztott énekesnek, Go Min Nam-nak viszont , Amerikába kell utaznia,hogy ott korrigálja elrontott szemműtétjét.

Ma menedzsernek, így nem marad más lehetősége, mint felkeresni Go Mi Nam ikertestvérét, Go Mi Nyeo-t és rávenni, hogy egy kis ideig játsza el bátyját. Azonban ez cseppet sem könnyű feladat, mivel Mi Nyeo egy lány, aki éppen apácának tanul egy zárdában.  Mi Nyeo, először határozottan elzárkózik a helyettesítés elől, de aztán átgondolja és mégiscsak elvállalja, mivel szeretné beteljesíteni bátyja álmát, hogy megtalálja édesanyjukat, aki elhagyta őket. Ma menedzser persze megőrzi titkát és senkinek sem mondja el, hogy lány, mindenben segíti őt.

Mi Nyeo, immár Mi Nam-ként, be is költözik a fiúk közé, eleinte, nagyon nem tud kijönni a banda énekesével, Tae Kyung-gal,mivel a lány folyton bajt okoz neki és a srácoknak. Egy alkalommal, amikor Tae Kyung éppen webkamerás megbeszélést tart az igazgatóval, annak hirtelen dolga akad és pár percre távozik, de a fiú kéri, hogy addig se kapcsolja ki a kamerát, mert beszélni akar még vele.

Ekkor azonban Tae Kyung, szem és fültanúja lesz az együttes stylelist-ja (aki tud róla, hogy az ál Mi Nam lány) és Mi Nam beszélgetésének, miközben elhangzik a leleplező mondat, miszerint: Igy, senki nem fog rájönni, hogy lány vagyok. Később, Tae Kyung közli a lánnyal, hogy mindenről tud. Mi Nam könyörgésére, hogy ne leplezze le, a fiú csak annyit mond neki, hogy hozzon rendbe mindent amit elrontott és tűnjön el az együttes mindennapjaiból.
Vajon Mi Nyeo feladja testvére és saját álmát, vagy megpróbál helytállni és megkeresi édesanyját? 

Nagyon jó kis dorama, vicces is és a szereposztás is nagyon jól eltalált. Ez az első sorozatom Jung Geun Suk-kal, eddig nem kedveltem különösebben, de már értem miért szeretik olyan sokan. Ajánlom mindenkinek, nekem nagyon tetszett. 

 

Főszereplők:

HesBeautiful-Shin-hye Park.jpg HesBeautiful-Geun-seok Jang.jpg HesBeautiful-Hong-ki Lee.jpg HesBeautiful-Yong-hwa Jeong.jpg HesBeautiful-Uee.jpg
Park Shin-Hye Jang Keun-Suk Lee Hong-Ki Jeong Yong-Hwa Uee
Ko Mi-Nyeo / Ko Mi-Nam Hwang Tae-Kyeong Jeremy Kang Shin-Woo Yu Hee-Yi
keyboard vocals/guitar drums guitar pop singer
           
HesBeautiful-In-kwon Kim.jpg HesBeautiful-Geu-rin Bae.jpg HesBeautiful-Jeong Chan.jpg link=[Choi Su-Eun HesBeautiful-Sung-ryeong Kim.jpg HesBeautiful-Choi Ran.jpg
Kim In-Kwon Bae Geu-Rin Jeong Chan Choi Su-Eun Kim Sung-Ryoung Choi Ran
Ma Hoon-Lee Sa Yu-Ri President Ahn Wang Ko-Di Mo Hwa-Ran Choi Mi-Ja
band manager fan club pres. management co. pres. stylist Tae-Kyeong's mom twin's aunt

 

 

Szerző:

                    Niki

Téma: You're Beautiful

Dátum: 2015.05.03

Feladó: Erda

Tárgy: You're Beautiful

Bravo Niki :-)
Nagyon jót választottál szerintem és köszi! :-)
Erda

Dátum: 2015.05.03

Feladó: Niki

Tárgy: Re:You're Beautiful

Koszonom szepen, orulok hogy tetszett :)

Új hozzászólás hozzáadása