Yong Pal

Egy tegnap befejeződött sorozatról írok most,  ami az utóbbi idők,  legjobban sikerült doramája, nemcsak szerintem,  de a koreai statisztika szerint is. A Yong Pal ugyanis, kiugró nézettséget produkált.

A történet középpontjában, egy utolsó éves, orvosrezidens áll, aki kiemelkedően tehetséges, mivel azonban,  rengeteg adóssága van, húga vesebetegsége miatt,  így kénytelen,  illegális keresettel kiegészíteni, kórházi fizetését. Kollégái lenézik pénzközpontú szemlélete miatt,  de két nővér, tudja a kórházban, hogy valójában,  nagyon is jószívű és önzetlen ember. Azt azonban,  senki nem sejti, hogy amikor a bandák összecsapnak, vér folyik és nem mehetnek kórházba a rendőrség miatt,  Yong Pal-t, azaz, Kim Tae Hyun doktort hívják.

A rendőrségnek azonban már tudomása van a bandák orvosáról és elszántan próbálnak nyomára bukkanni. Eközben a kórház, igazgatóhelyettes orvosa, rájön, hogy Tae Hyun Yong Pal,  de nem mondja senkinek sem, mivel a fiú tudására szüksége van. Amikor egy bravúros műtéttel megment egy VIP pácienset, az igazgató, áthelyezi a 12. emeletre, ahol a VIP betegek vannak, akiket már ügyfeleknek neveznek. Itt tartják, egy elkülönített helységben, a kómában fekvő Han Yeo Jin-t, a gazdag örökösnőt.

Mivel, egyetlen örököse, apja hatalmas  vagyonának és cégeinek, így senki sem tudhatja meg, hogy kómás beteg. A részvényesek, időről-időre, felkeresik, hogy láthassák, de valamilyen kifogással mindig elküldik őket. Hamar felkelti Tae Hyun érdeklődését és nemsokára eléri az igazgatónál, hogy a másik kezelőorvosa lehessen Yeo Jin-nek, az igazgatóhelyettes mellett. Tae Hyun pedig, szinte rögtön rájön, hogy valami nagyon nincs rendben Yeo Jin kómás állapotával, ugyanis, még mielőtt a kezelőorvosa lett volna, látta a lányt, aki teljesen eszméleténél volt.

Kim Tae Hee is nagyon tetszett Yeo Jin szerepében, de a kedvencem a Yong Pal-t alakító,  Joo Won volt, igazán hiteles színészi alakítást nyújt. A sorozat, szuper izgalmas, tele fordulatokkal, amire nem is gondolnánk, szerintem,  muszáj megnézni kategória.

 

 

Yong-Pal-Joo Won.jpg Yong-Pal-Kim Tae-Hee.jpg Yong-Pal-Jo Hyun-Jae.jpg Yong-Pal-Chae Jung-An.jpg Yong-Pal-Jung Woong-In.jpg
Joo Won Kim Tae-Hee Jo Hyun-Jae Chae Jung-An Jung Woong-In
Kim Tae-Hyun Han Yeo-Jin Han Do-Joon Lee Chae-Young Chief Surgeon Lee
         
Yong-Pal-Stephanie Lee.jpg Yong-Pal-Song Kyung-Cheol.jpg Yong-Pal-An Se-Ha.jpg Yong-Pal-Jo Bok-Rae.jpg Yong-Pal-Oh Na-Ra.jpg
Stephanie Lee Song Kyung-Cheol An Se-Ha Jo Bok-Rae Oh Na-Ra
Shin Sa-A Doo-Chul Man-Sik Park Tae-Yong head nurse
         
Yong-Pal-Park Hye-Soo.jpg Yong-Pal-Kim Na-Woon.jpg Yong-Pal-Jang Gwang.jpg Bae Hye-Sun Kim Mi-Kyung
Park Hye-Soo Kim Na-Woon Jang Gwang Bae Hye-Sun Kim Mi-Kyung
Kim So-Hyun Tae-Hyun's mother Construction Company President Ko Nurse Hwang head nurse
         
Yong-Pal-Park Pal-Young.jpg Yong-Pal-Moon Ji-In.jpg Yong-Pal-Yoo Joon-Hong.jpg Yong-Pal-Lim Hwa-Young.jpg Yong-Pal-Kim Dong-Seok.jpg
Park Pal-Young Moon Ji-In Yoo Joon-Hong Lim Hwa-Young Kim Dong-Seok
hospital director Nurse Song resident 1 resident 2 resident 3
       
Yong-Pal-Yoo Seung-Mok.jpg Yong-Pal-Jo Hwi.jpg Yong-Pal-Nam Myung-Ryul.jpg Choi Min
Yoo Seung-Mok Jo Hwi Nam Myung-Ryul Choi Min
Detective Lee Detective Kim Chae-Young's father Choi Sung-Hoon

 

 

                                                

Téma: Yong Pal

Dátum: 2015.10.02

Feladó: Erda

Tárgy: Yong Pal

wow, de örülök, hogy ez a sorozat nyert! :-)
Király az ismertetőd Erika!! :-)))))
nagyon tetszett nekem is a sori, és wow! benne van a kedvenc "főgonoszom" is JUNG Woong-in, aki már megint nagyot domborít!
köszi! :-)
mindenkinek ajánlom.
E.

Dátum: 2015.10.02

Feladó: Erika

Tárgy: Re:Yong Pal

Köszönöm szépen, hát szerintem is szupii volt a főgonosz alakítása. ☺☺☺

Dátum: 2015.10.02

Feladó: B.Krisztina

Tárgy: Yong Pal

Szuper,sorozatnak látszik.Szuper az ismertetőd is, Unni. :-)

Dátum: 2015.10.02

Feladó: Erika

Tárgy: Re:Yong Pal

Köszi donszengem ☺☺☺

Új hozzászólás hozzáadása

Szavazás

Mi a véleményed,tényleg léteznek olyan szuper doktorok,mint a Koreai filmekben látunk?

Igen :-) (9)
50%

Nem :-( (5)
28%

Szeretném hinni :-) :-) (4)
22%

Összes szavazat: 18