Who Are You

Ismertető:

Egy 2013-as, 16 részes sorozatról szól az összefoglalóm.


A történet kicsit zavarosan kezdődik,hiszen Hyun Joon,a fiatal és kiváló nyomozó éppen egy leleplezett banda elől menekül,mikor egy lövést kap és meghal.Társa, Yang Si Ohn, nyomozónő,aki  szemtanújává válik a gyilkosságnak. Si Ohn azonban, akkora ütést kap a fejère,hogy 6 évre kómába esik. Miután csodával határos módon, felébred a kómából,talán ennek köszönhetően, képes lesz látni a szellemeket. Valami oknál fogva, a talált tárgyak osztályánál helyezteti el magát a rendőrségen,miután semmire sem emlékszik abból ami 6 évvel ezelőtt történt. Itt ismerkedik meg,Cha Gun Woo-val,a lefokozott nyomozóval,aki szintén a talált tárgyak osztályán dolgozik,mostantól Si Ohn beosztottjaként. 

Egyik nap,mikor a raktárban pakolnak,Si Ohn talál egy melegítőfelsőt,ami feltehetően egy középiskolás diáklányhoz tartozhatott. Már ekkor nagyon furcsán érzi magát,de nem sokkal később, a mosdóban meglátja a kislány szellemét , aki segítséget kér tőle. Si Ohn annyira megijed,hogy először nem akar segíteni neki, inkább hazasiet. A lány azonban otthon sem hagyja békén,ezért Si Ohn kénytelen Gun Woo  segítségét kérni,azt ígérve neki hogy segít visszakerülnie,a nyomozócsapathoz. Si Ohn felkeresi a halott lány édesanyját ,ahol megtudja,hogy a lány egy művészeti iskolába járt, majd feltehetően öngyilkosságot követett el és nem tudott beszélni. 

Végül ráakadnak a lány volt barátjára,aki először semmit sem akar mondani majd később, maga is öngyilkos akar lenni,le akar ugrani a tetőről. A fiút sokkos állapota miatt kórházba kell szállítani. Miután felébredt,Gun Woo igyekszik beszélni vele,hogy minél többet tudjon meg az elhunyt lánnyal való kapcsolatáról. Eközben Si Ohn nyomozó,saját pszichológusával beszélget a lány ügyében. Kiderül,hogy Si Ohn pszichológusa, nem más, mint a fiú nagybátyja,aki gyakran találkozott a halott lánnyal és, mint kiderült,nem is egyszer megerőszakolta őt. Egyik ilyen alkalommal mikor a lány el akart szökni,kilökte őt a tetőről és  így halt meg. Utólag megtudták,hogy nem csak egy áldozat volt, hiszen saját bevallása szerint, "hobbiként" tette ezt a férfi.


Miután sikeresen megoldották az ügyet,egy kis pihenést követően,  megjelent a következő szellemlány,újabb problémákkal.  Mindig újabb és újabb szellemek és velük együtt megpróbáltatások várnak a kis csapatra és bár Gun Woo és Si Ohn az elején nagyon nem jöttek ki jól ,szép lassan  elkezdenek megbízni egymásban. Bár a fiú először nem tekint Si Ohn-ra teljesen épeszűként,aztán lassan elkezd hinni benne és igyekszik neki segíteni, megoldani az ügyeket és kideríteni,hogy mi is történt pontosan 6 évvel ezelőtt.


  Szuper izgalmasés helyenként döbbenetes sztori, mindenkinek ajánlom, aki kedveli az izgalmakat. 

 

Főszereplők:

   
Who Are You - Korean Drama-So E-Hyun.jpg Who Are You - Korean Drama-TaecYeon.jpg
So E-Hyun TaecYeon
Yang Shi-On Cha Gun-Woo
         
Who Are You - Korean Drama-Kim Jae-Wook.jpg Who Are You - Korean Drama-Kim Chang-Wan.jpg Who Are You - Korean Drama-Park Young-Ji.jpg Who Are You - Korean Drama-Kim Ye-Won.jpg No Young-Hak
Kim Jae-Wook Kim Chang-Wan Park Young-Ji Kim Ye-Won No Young-Hak
Lee Hyung-Joon Choi Moon-Sik Moon Heung-Joo Jang Hee-Bin Im Sung-Chan

 

Szerző:

                    Niki

Téma: Who Are You

Dátum: 2015.06.13

Feladó: B.Krisztina

Tárgy: Who are you

Nagyon jó kis sorozatnak látszik,szuper az ismertető,kösszi Niki :-)

Új hozzászólás hozzáadása