Warm and Cozy

Ismertető:

Ma, egy tegnap befejeződött drámáról szól az összefoglalóm, amit nagyon szerettem.
Ez a történet a gyönyörű Jeju szigeten játszódik,a női főszereplő egy középiskolás lány,Lee Jung Joo. A sztori kezdetén, Jung Joo talál egy képet édesapjáról és egy nőről,ezért azt hiszi ,hogy akit a fotón lát,  az édesanyja. Egy kicsit nyomoz utána és kideríti,hogy van egy fia aki feltehetőleg, az ikertestvére. Spórolt pénzéből elutazik Jeju-ra,hogy megtalálja az édesanyjának hitt hölgyet. Azonban,  mikor odaér, pont  a hölgy fiának,Baek Gun Woo-nak van a születésnapi partija.


Jung Joo már éppen odamenne az anyukához,amikor Gun Woo elrángatja onnan. Megkérdezi tőle,hogy mit is akar pontosan az  édesanyjától,vagy egyáltalán minek jött ide. A lány próbálja elmagyarázni Gun Woo-nak, azt, hogy ők ikertestvérek,hiszen egy napon születtek és elvileg édesanyjuk is megegyezik. A fiú nem akar hinni a lánynak és a képnek,ezért beosonnak anyja lakásába,hogy hajszál mintákat keressenek a DNS teszthez. Ekkor,  váratlanul betoppan édesanyja a lakásba,ezért el kell bújniuk de a kép véletlenül az asztalon marad. Az anyuka megtalálja a képet,azonban azt mondja,hogy nem ismeri a képen látható férfit.

Így a lány számára is kiderül,hogy mégsem édesanyját és testvérét találta meg. Sok évvel később,2015-ben Jung Joo egy ruhákkal foglalkozó cég alkalmazottja,ahol egyetlen napot sem mulasztva , keményen dolgozik,hiszen venni szeretne egy házat. Egy napon, egy hívást kap bátyjától, aki egy kávézót akar nyitni Jeju-n, ezért venni fog egy épületet. A lány,  egyből a reptérre siet,hiszen meg akarja akadályozni bátyját a vásárlásban. A reptéren azonban összefut Gun Woo-val aki egy éttermet nyitott Jeju-n,  még anno a szerelme miatt,de mostmár meg akar tőle szabadulni. Mikor Jung Joo odaér a szigetre,összefut a volt barátjával és annak barátnőjével,akik éppen nászúton vannak.

Jung Joo-t ráadásul, váratlanul felhívja a munkahelye,hogy ki van rúgva, ezért fogalma sincs mihez kezdjen. Végül,  itt  a szigeten szeretne új életet kezdeni,egy romos házban. Eközben sok időt tölt Gun Woo-val és összebarátkoznak. Gun Woo egy félreértés miatt azt hiszi,hogy Jung Joo beteg,hiszen egy nagyon erős fájdalomcsillapítót szed. Ez azonban tévedés,csupán mikor Jung Joo a mosdóban próbált bevenni egy pár szem fejfájás-csillapítót,kiborult a gyógyszeres doboza ezért gyorsan belerakta az elgurult szemeket egy idős néni által hátrahagyott dobozba. Gun Woo megsajnálja a betegnek hitt lányt,ezért befogadja magához éttermébe,a "Warm and Cozy"-ba. Szépen lassan megkedvelik egymást és szerelem szövődik köztük.


Aranyos történet, sok félreértésekből adódó poénnal és bőséges romantikával, tehát az ilyen, hagyományos drámák kedvelőinek ajánlom.

 

Főszereplők:

         
Agreeably Warm-Yoo Yeon-Seok.jpg Agreeably Warm-Kang So-Ra.jpg Agreeably Warm-Lee Sung-Jae.jpg Kim Sung-Oh Agreeably Warm-Lee Han-Wi.jpg
Yoo Yeon-Seok Kang So-Ra Lee Sung-Jae Kim Sung-Oh Lee Han-Wi
Baek Gun-Woo Lee Jung-Joo Song Jung-Geun Hwang Wook Kong Jung-Bae
         
Agreeably Warm-Seo Yi-An.jpg Kim Hee-Jung Agreeably Warm-Ok Ji-Young.jpg Agreeably Warm-Jin Young.jpg Agreeably Warm-Kim Mi-Jin.jpg
Seo Yi-An Kim Hee-Jung Ok Ji-Young Jin Young Kim Mi-Jin
Mok Ji-Won Kim Hae-Sil Cha Hee-Ra Jung Poong-San Boo Mi-Ra
       
Warm and Cozy-Samuel Okyere.jpg Warm and Cozy-Choi Jae-Sung.jpg Warm and Cozy-So Ji-Sub.jpg Warm and Cozy-Seohyun.jpg
Samuel Okyere Choi Jae-Sung So Ji-Sub Seohyun
Sam Jin Tae-Yong cafe owner (ep.1) Hwang Wook's niece (ep.13)

 

 

Szerző:

                Niki

Téma: Warm and Cozy

Dátum: 2015.07.03

Feladó: B.Krisztina

Tárgy: Warm and.........

Szuper gyors voltál Nikike,kösssszi :-)

Dátum: 2015.07.03

Feladó: Niki

Tárgy: Re:Warm and.........

Igazan nincsmiit

Új hozzászólás hozzáadása