"W"

Ezúttal egy nagyon egyedi témájú és izgalmas sorozat lett a hónap filmje nálunk, amit 16 résszel játszottak az MBC csatornán, csütörtökön és pénteken.

Az egyik főszereplő a történetben valójában egy képregény, egy nagyon népszerű manhwa főhőse, Kang Chul. A sztori szerint, az olimpiát nyert sport lövészt, megvádolják, hogy megölte szüleit és két testvérét. Börtönbe is zárják, később azonban bizonyíték hiányában szabadon engedik . Kemény munkával és kitartással hatalmas vagyont szerez, továbbá egy műsort indít a televízióban, W címmel, ahol felderítetlen büntettekre derítenek fényt és találják meg az elkövetőket.

Igy saját családja gyilkosa után is folyamatos nyomozást folytatnak. Aki a  főszereplőt megalkotta, Oh Sung Moo író. Lánya, Yeon Joo, szintén nagy rajongója apja W című regényének. Egy napon aztán amikor éppen az apjához érkezik látogatóba, hiába keresi a férfit,  nem érti hova tűnhetett, hiszen látszólag minden arra utal, hogy otthon van. Ekkor, apja rajztáblájából, egy véres kéz nyúl ki és berántja magával. Mire feleszmél, Yeon Joo már egy vérben fekvő férfi mellett térdel aki segítséget kér tőle.

Mivel orvos, mellkassebésznek tanul, rögtön látja, hogy mit kell tennie a férfi megmentéséért. Csak amikor már stabilizálta az állapotát és megérkezett a mentő, akkor hasít belé a felismerés, hogy a sebesült férfi nem más, mint apja főhőse: Kang Chul és jelenleg saját maga is a manhwa világában van, sőt a történet szereplőjévé vált.

Érdekes sztori, sok izgalom és nem várt fordulat jellemzi a sorozatot, na és persze Lee Jong Suk elragadó személye és a női főszereplő, Han Hyo Joo bája is elkápráztatja a W nézőit. Egyszóval, a muszáj megnézni kategóriába sorolnám.

 

Lee Jong Suk:

  Kang Chul
Han Hyo Joo: Oh Yun Joo
Hyun Seung Min: tiniként Yun Joo
Jung Yoo Jin: Yoon So Hee
Lee Tae Hwan: Seo Do Yoon
Park Won Sang: Han Chul Ho
Cha Kwang Soo: Son Hyun Suk
Kim Eui Sung: Oh Sung Moo
Lee Shi Un: Park Soo Bong
Nam Ki Ae: Gil Soo Sun
Heo Jung Do: Park Min Soo
 

 

                                        

Téma: "W"

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása