Voice 2

Egy lebilincselő sorozat második évadát tűzte műsorára az OCN tv csatorna 2018.augusztus 11  és szeptember 16 között. 
Mindösszesen 12 részben, a  rendkívüli és sokszor brutális sorozat, második évada sem okozott csalódást a thriller-krimi kedvelők között.
Eleinte nagyon hiányoltam az első évad Jang Hyuk által megformált nyomozójat, de olyan gyorsan pörögtek az események, hogy el is felejtkeztem róla.
Lee Ha Na, azaz, Kang Kwon Joo ezúttal is hozta a formáját, egy rendkívül szerethető, különleges képességgel megáldott, "Aranycsapat" vezető egyéniségét. 
Ahogyan az előző évadban is, több szálon futott a történet,  de a legfontosabb, ezúttal az új férfi főszereplő, Lee Jin Wook, a sorozatbeli nyomozó,  Do Kang Woo-ra épült.Do Kang Wo társát és Ő magát is egy testrészeket gyűjtő,  pszichopata,  sorozatgyilkos elrabolja, Do Kang Wo nyomozó éppen csak megússza, szó szerint,  mivel az események egy nagy hajón zajlanak, de társát már nem tudja megmenteni, egy őrült gyilkos megcsonkítja és megöli Kang Wo társát és ezzel gyanúba is keveri.
Bár a gyilkosságot nem tudják rábizonyítani, de a gyanú árnyéka állandóan rajta van. Felfüggesztik az állásából, még Kang Wo próbálja bizonyítani ártatlanságát. Az Aranycsapat úgy kerül kapcsolatba az esettel, hogy a csapatvezetőjüket, Jang Kyung-ot szemeli ki a gyilkos áldozatául és a fülét egy kis ajándékos dobozkában találják meg a helyszínen. Ezzel kezdetét veszi a közös munka, Kwon Joo visszahelyezteti Kang Wo-t és  csapatvezetőként az Aranycsapattal megkezdi a közös munkáját. Kezdetben nagyon jól alakulnak az események, sok ügyet oldanak meg együtt,  de az igazán fontos gyilkoshoz csak nagyon nehezen jutnak közel, mivel rendkívül okos és  nem egyedül dolgozik.
Nem mindennapi sorozat, nagyon brutális és izgalmas. Számomra az utolsó rész igazán megdöbbentő volt és nem szeretném a végét leírni, de nagyon remélem a 3.évadot is Kwon Joo-val képzelik el, mivel szerintem Ő vitte az egész sztorit. 2019. első felében ígérték a folytatást, de a szereplők kiléte még nem tisztázott.
 

 

Szereplők:

 

Képgaléria: Voice 2

Szavazás

Melyik évad tetszett jobban?

Voice 1. (11)
41%

Voice 2. (9)
33%

Nem tudok dönteni :-) (7)
26%

Összes szavazat: 27

Téma: Voice 2

Dátum: 2018.11.28

Feladó: Cskorni

Tárgy: Voice2 szavazás

A szavazásnál jó lenne egy harmadik klehetőség is "Mindkettő" . Én például nem tudok választani, mindkettő egyformán nagyon tetszett, és izgatottan várom a 3. részt.

Dátum: 2018.12.03

Feladó: Bkrisztina

Tárgy: Re:Voice2 szavazás

Rendben,akkor kiegészítem. :-)))
Én is nagyon várom a harmadik évadot.

Új hozzászólás hozzáadása