The Virtual Bride

 

Egy nagyon friss drámáról írok ma,  igazából vígjáték kategória, bár természetesen, ahogy azt a doramáknál megszoktuk már,  vannak benne megható és elgondolkodtató jelenetek is.

A történet főszereplője, In Young, aki Ruby néven lett,  közepesen ismert előadó, egy lánycsapat tagjaként. Mivel azonban,  nem sikerült befutniuk, ügynökségük igazgatója, Kang Joon Soo, leginkább már szabadulna tőlük, de főként a nagyszájú és örökösen bajt keverő In Young -tól. Mikor aztán,  In Young, összerúgja a port egy rivális, sikeres lánycsapat tagjával és a lány kórházba kerül, választás elé állítja Joon Soo, hogy elvállal egy induló valóságshow-t, vagy végleg lezárul karrierje.

In Young, természetesen a műsor forgatását vállalja, nem is sejti, hogy milyen nehéz dolga lesz. Han rendező elképzelése szerint ugyanis, egy tradicionális, vidéki házban, egy valódi, koreai anyóssal kell megküzdenie a fiatal, sztár menyecskének. Az anyós pedig nem más, mint Joon Soo igazgató anyósa, akinek lányán, Young A-n kívül, még két fia is van, a műsorbeli férj pedig, a legidősebb fiú, Seok Myeong lenne, aki matematika professzor. A fiát, csak "Cha professzorként" emlegető anyósnak , ráadásul, senki sem lehet eléggé jó a legidősebb gyermekének.

Házukban, együtt élnek a második fiú családjával, feleségével és kisfiával, valamint a tradicionális nagypapával, aki ősi családokig származtatja klánját. A házban, a nők, Choon Ja  (anyós ) vezetésével, reggeltől estig, kimchit és szójababpasztát készítenek, csak a pasztához használt, nagy cserépedényekből van háromszáz darab és ezt mindennap kitisztítják. Ebbe a családi közegbe kerül a laza stílusú, szülők nélkül nevelkedett In Young, egy olyan férj mellé, aki még azt is matematikai egyenlettel oldja meg,  hogy mennyi az esélye két ember véletlen találkozásának.

Mivel,  In Young -nak, tényleg ez a műsor az utolsó lehetősége,   hogy folytassa karrierjét, nagyon komolyan elhatározza, hogy a show kedvéért, eléri, Seok Myeong,  valóban beleszeressen. Hamarosan be kell látnia azonban,  hogy ez nem könnyű feladat, mert úgy tűnik, hogy a férfit a matematikán kívül, tényleg semmi más nem érdekli.

Szerintem,  nagyon üdítő, vicces sorozat, olyan Bad Couple érzésem volt, miközben néztem, talán nem csak a férfi főszereplő, nagy kedvencem, Ryu Soo Young miatt. Egyébként, a maga poénos módján, azért eléggé lerántja a leplet az anyósok és menyeik kapcsolatáról ez a dorama. Nekem nagyon tetszett, így ajánlom, mindenkinek.

 

The Virtual Bride-Dasom.jpg The Virtual Bride-Ko Du-Shim.jpg The Virtual Bride-Ryu Soo-Young.jpg The Virtual Bride-Kwak Hee-Sung.jpg The Virtual Bride-Kim Yun-Seo.jpg
Dasom Ko Du-Shim Ryu Soo-Young Kwak Hee-Sung Kim Yun-Seo
Oh In-Young Yang Choon-Ja Cha Myeong-Seok Cha Dong-Seok Kim Se-Mi
         
The Virtual Bride-Kim Seong-Hwan.jpg The Virtual Bride-Park Woong.jpg The Virtual Bride-Baek Ok-Dam.jpg The Virtual Bride-Kim Bo-Yeon.jpg The Virtual Bride-Ki Tae-Young.jpg
Kim Seong-Hwan Park Woong Baek Ok-Dam Kim Bo-Yeon Ki Tae-Young
Cha Il-Goo Cha Joo-Bok Lee Ha-Ji Jang Mi-Hee Kang Joon-Soo
   
The Virtual Bride-Son Eun-Seo.jpg The Virtual Bride-Lee Moon-Hee.jpg
Son Eun-Seo Lee Moon-Hee
Cha Young-A Choi Soon-Hee

 

 

                                              

Téma: Virtual Bride

Dátum: 2015.09.23

Feladó: B.Krisztina

Tárgy: Virtual...

De jó,egy újabb szuper kis vígjáték sorozat az egyik kedvenc színészemmel.Remélem,hogy olyan jó lesz mint a "Bad Couple".
Szuper,az összefoglalód Unni,már alig várom,hogy lássam. :-) :-)

Dátum: 2015.09.23

Feladó: Erika

Tárgy: Re:Virtual...

Köszi donszengem, nekem nagyon tetszett és hasonló nagyon, szerintem. ☺☺☺

Új hozzászólás hozzáadása