Vampire Flower

 

Egy vámpírtörténetről szól a mai összefoglalóm, 2014-ből, a Naver TV Cast műsorából. Emlegették úgyis,  mint a koreai Alkonyat sztorit, de véleményem szerint,  semmi köze hozzá. A sorozat, 6 részes és 15 percesek az epizódok.

A női főszereplő Kang Seo Young, egy középiskolás lány. Édesanyjának,  volt egy virágboltja mielőtt meghalt, ezért Seo Young nagyon sokat tud a virágokról. Egyik nap,  megtámadja őt egy sötét alak, de egy megmentője is akad. Seo Young igyekszik inkább elfelejteni a történteket,  ezért gyorsan hazamegy, hogy biztonságban legyen az ijesztő eset után.  Egyik szokásos iskolai napja végeztével, haza indul,  osztálytársával, Yoon Do Jun-nal, aki régóta üldözi szerelmével, de mint mindig, most is lerázza a fiút. Mikor újra csengetnek, azt hiszi, ismét Do Jun,   az ajtóban azonban,   megmentője áll.

Bár nem invitálja be, de a fiú mégis bemegy a házba, ahol a lány, teljesen egyedül él. A fura viselkedésű és kinézetű fiú, meg sem próbálja titkolni kilétét, az időközben felbukkanó, két társával együtt ugyanis, vámpírok,  de nem vérrel táplálkoznak. Louis, Seo Yong megmentője és a vámpírok vezetője,   elmagyarázza neki, hogy miért fontos megtalálniuk egy virágot,  amit Vámpírvirágnak neveznek és ráveszi Seo Young-ot,hogy segítsen neki megkeresni ezt a virágot.

Aki megtalálja ezt a növényt az lesz ugyanis  a vámpírok ura, ha ezt a gonosz, vérrel  táplálkozó Ashwell találja meg, akkor bizony nagy problémák adódhatnak. Seo Young,  végül elhatározza, hogy segít nekik megkeresni ezt a virágot, hiszen,  ha valaki Ő  nagyon ért hozzájuk. Időközben,  Seo Young és Louis egyre közelebb kerülnek egymáshoz, de vajon, lehet jövője egy ilyen kapcsolatnak?


Szerintem,  jó kis vámpírsztorit láthat aki megnézi, bár a vége számomra fura és talán olyan befejezetlen érzésem van, lehet, hogy terveznek folytatást? Jó lenne. ..Nevető arc nyitott szájjal

 

 

 

                                           

Téma: Vampire Flower

Dátum: 2018.04.17

Feladó: Réka

Tárgy: vampire flower

Engem is nagyon érdekel ez a sorozat. Esetleg tudnátok olyan weboldalt mondani ahol megnézhetem?

Dátum: 2016.03.25

Feladó: Erda

Tárgy: vampire flower

Bevallom, nem vagyok nagyon oda a vámpír-történetekért, báááááár az "Interjú egy vámpírral" az egyik kedvenc filmem, de ezt leszámítva...nem sokat tudok felsorolni, ami tetszett.
Viszont az ismertetőd felkeltette az érdeklődésemet, nagyon is. Mert szeretem a szép meséket is :-), azt hiszem, megnézem és köszi! :-)

Dátum: 2016.03.28

Feladó: Niki

Tárgy: Re:vampire flower

Köszönöm szépen,nekem nagyon tetszett,remélem neked is fog!! :-)

Új hozzászólás hozzáadása