Vampire Detective

Az OCN csatornán játszották, 12 résszel, március végétől,  június közepéig ezt a fantasy, misztikus krimit.

A főszereplő, Yoon San,  aki a rendőrség,  speciális egységének tagja, legjobb barátjával, Tae Woo-val és szerelmével, Yoo Jin-nel. Kapnak egy megbízatást, miszerint be kell épülniük egy bűnszövetkezetbe és kideríteni, hogy kik irányítják. Csakhogy,  az akció, nemcsak kudarcba fullad, de ráadásul Yoon San-t lelövik és nem más, mint szerelme, Yoo Jin. A férfi egy ideig élet és halál között lebeg, végül az orvosoknak sikerül megmenteniük, azonban élete végéig gyógyszert kell szednie és minden megerőltetéstől tartózkodnia kell.

A rendőrségtől emiatt távoznia kellett és egy  barátjával, Goo Hyung-gal, sikeres magánnyomozó irodát vezetnek. Egy napon, felkeresi őket, Gyeo Wool, Goo Hyung egy régi ismerőse, aki arra kéri, hogy derítsék ki, mi történt bátyjával. A testvére ugyanis orvos, méghozzá vérszakértő, de mostanában nagyon furán és zaklatottan viselkedik. A nyomozás elkezdődik és a szálak, egy rendőrségi nyomozáshoz kapcsolódnak, eltűnt hajléktalanok ügyében. Furcsa módon, Yoon San, az egyik gyanúsítottban, Yoo Jin-t véli felfedezni.

Amikor rátalálnak a megbízójuk időközben eltűnt bátyjára, egy lövöldözèsbe keverednek, ahol Yoon San ismét golyót kap. Ekkor azonban,  megbízójuk bátyja, akiről időközben kiderül, hogy vámpír, beoltja az általa kikísérletezett vérrel, ami szinte sebezhetetlen, halhatatlan vámpírt csinál Yoon San-ból. Ezzel azonban egyenlőre még saját maga sincs tisztában,  de azt érzi, hogy különleges ereje lett és nincs többé gyógyszerekre sem szüksége. Gyeo Wool, aki elvesztette bátyját, mindenképpen szeretné kideríteni mi történt valójában,  ki a felelős testvére haláláért és a két férfihoz költözik,  együtt nyomoznak, közben pedig kiderül, hogy szinte minden szál, Yoo Jin-hez vezet, aki mindenki szerint ördögi teremtmény.

Most megint megjegyezném, hogy egyáltalán nem kedvelem a vámpíros sztorikat, de valahogy koreai változatban, még ezek is mindig tetszenek. Szerintem nagyon izgalmas,  fordulatos krimisorozat, jó a szereposztás is, csak ajánlani tudom mindenkinek.

Main cast

Supporting cast

                                         

Téma: Vampire Detective

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása