Untouchable

Ismertető:

A JTBC csatornán, január 20-án fejeződött be az Untouchalble című sorozat. 

16 résszel adták, műsorideje, pénteken és szombaton este 23.00 óra volt.
A történet középpontjában a Jang család áll, a családfő, Jang Beom Ho és két fia, az elsőszülött, Jang Ki Seo és öccse, Jang Joon Seo. A Jang család immáron harmadik generáció óta uralja Bukchon-t. Az idősebb Jang fiú, Ki Seo, követi apja nyomdokait és teljesen mindeggy milyen eszközökkel, de óvja a családi fennhatóságot. Ellenben a kisebbik Jang fivér, Joon Seo, egyáltalán nem kér a família hatalmából és nemcsak távol él tőlük, de ráadásul még rendőrnek is áll és megnősül, feleségével boldogan élnek.

Amikor azonban a fiatal és szép feleséget egy balesetnek álcázott gyilkosságban megölik, Joon Seo szinte eszét veszti és elhatározza, hogy a gyilkosok bűnhődni  fognak tettükért. Szörnyű gyanúja támad, ugyanis felesége halálának napján, sok év után először édesapja felkereste és hogylétéről érdeklődött. Joon Seo így nyomozni kezd, saját családja ügyei, az igazság után kutatva.
Igazán fordulatos és izgalmas krimi, nagyon jó szereposztással, ajánlom a műfaj kedvelőinek, biztosan nem fognak csalódni.

Főszerepekben: Joon Seo: Jin Groo, Ki Seo: Kim Sung Kyun

 

Szerző:

                       

               

                  

Téma: Untouchable

Dátum: 2020.07.12

Feladó: Kimera

Tárgy: Kapcsolat

Kedves Erika!
Szeretném felvenni veled a kapcsolatot privátban ezzel a sorozattal kapcsolatban.
Email címem gy.wess@gmail.com
Üdvözlettel:
Kimera

Új hozzászólás hozzáadása

Képgaléria: Untouchable