Uncontrollably Fond

Nemsokára a végéhez közeledik ez a szép, romantikus történet, ami a hónap filmje lett ezúttal nálunk, a KBS2 csatornán játszották, 20 résszel.

A női főszereplő,  No Eul, aki szegény családból származik és nehéz életük van. Édesapjával és öccsével él,apja utcai árusként dolgozik, öccse pedig tanul. Egyik nap, egy szörnyű tragédia történik, amiben No Eul elveszíti édesapját egy balesetben. A balesetet,  Jung Eum okozta, akinek apja  egy nagyhatalmú képviselő, így ennek köszönhetően sikerült eltusolni a cserbenhagyásos balesetet. No Eul megtudja, hogy az esetben Choi Hyun Joon ügyésznek is nagy szerepe van , ezért elmegy hozzá,hogy vizsgálja ki az ügyet.

Miután Hyun Joon-nak esze ágában sincs segíteni a lánynak, ezért No Eul elkezd bizonyítékokat gyűjteni ellene. Mikor ezeket már döntő mértékünek  ítélte,elindult vele a rendőrségre. A férfi főszereplő,  Shin Joon Young, aki ügyésznek tanul, apja mintájára, aki nem más,  mint Hyun Joon, édesanyja egykori szeretője. Joon Young és No Eul egy iskolába jártak ezért jó kapcsolatban voltak. De mikor Joon Young megtudja, hogy hová készül No Eul, utána siet és motorral kikapja a kezéből a bizonyítékot. Eközben azonban,  No Eul balesetet szenved, mert valaki elüti őt.

Jó pár évvel később, No Eul és Joon Young újra találkoznak azonban a dolgok ezúttal picit másképpen állnak. No Eul,egy pénzhajhász producer, Joon Young pedig színész lett. Lee Hyun Woo (Choi Ji Tae) No Eul és öccse, No Jik egyik legjobb barátja, folyton támogatja őket es velük van mintha, maga is szegény lenne. Azonban Ji Tae, Hyun Joon fia, ezért nem árulhatja el No Eul-nak valódi kilétét. Kiderül, hogy Joon Youngnak halálos betegsége van, ezért már csak 3 hónapja maradt, amit a No Eul iránt érzett szerelme beteljesítésére szeretne felhasználni, azonban ez nem lesz egyszerű, rengeteg nehézséggel és intrikával kell megküzdeniük, Joon Young ideje pedig rohamosan fogy....

Nagyon szép történet és lehet Suzy-t kedvelni, vagy nem kedvelni, de egy biztos, ebben a doramában, nagyon magas színészi teljesítményt nyújt. Mindenkinek ajánlom, bár a végéről még nem tudok nyilatkozni, de egy biztos, hogy érdemes megnézni!

 

Main cast

People around Shin Joon-young

 

                                                     

Téma: Uncontrollably Fond

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása

Szavazás

Melyik férfi főszereplővel illett legjobban össze Suzy?

Kim Woo Bin/Uncontrollably Fond (5)
36%

Lee Seung-Gi/Gu Family Book (9)
64%

Összes szavazat: 14