Touching You

A Naver tv-n játszották, 12 résszel ezt a sorozatot, július elejétől,  július közepéig. Minidráma, 15 perces epizódokkal.

A történet főszereplőjének, Do Jin Woo-nak, különleges képessége, hogy akihez hozzáér, annak látja a jövőjét. Nem elég, ha csak egy pillanatra ér az emberekhez és nem elég a ruhájukhoz, bőrükkel kell érintkeznie. Minnél hosszabb ideig tart az érintés, annál több dolgot lát a jövőjükből. Jin Woo képességének hamar híre megy és legjobb barátja kis kávézójában, már sokan keresik, mint híres jóst a fiút.

Egy napon, amikor szintén a kávézóban van, barátja megmutatja, hogy ki az a lány,  aki már régóta nagyon tetszik neki, bár nem mer közeledni hozzá. A lányt, Hee Young-ot, mindenki úgy ismeri, mint a környék angyalát, nagyon jószívű, kedves ember. Most barátnőjével érkezett, aki megkérdezi, hogy a híres jós, mondana-e jövendőt Hee Young-nak. Jin Woo barátja kedvéért elvállalja a jóslást, de amikor meglátja a lány jövőjét, nagyon megijed, ugyanis véresen, földön fekve látta őt.

Elmondja Hee Young-nak, hogy mit látott, de az bár megijed, nem hisz a szavainak. Barátja viszont, ráveszi, hogy kövesse a lányt és vigyázzon rá. Első lépésként, kicsit elváltoztatva kinézetét, elhelyezkedik a bevásárlóközpont, kozmetikai részlegébe, ugyanoda, ahol Hee Young is dolgozik. Igy mindig szemmel tarthatja és vigyázzhat rá. Kis idő múlva azonban azon kapja magát, hogy már nemcsak barátja kedvéért óvja Hee Young-ot, de maga is vonzódik hozzá.

Bár minidráma, de szerintem nagyon jó, izgalom, romantika, intrika, minden ami kell egy jó sorozathoz.

 

 

                                       

Téma: Touching You

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása