To The Beautiful You

Ismertető:

Mai összefoglalóm, egy nagyon aranyos, vidám sulis sorozatról szól,  2012-ből,  16 részes.
A sztori férfi főszereplője,  egy híres, fiatal sportoló, amerikában olimpiai aranyérmet nyert magasugró, Kang Tae Joon. A fiú, nagy árat fizetett az olimpiai aranyért, ugyanis, azért, hogy jól teljesítsen a nagy megmérettetésen,  édesapja nem mondta el neki, hogy édesanyja halálos beteg.  Miután, Tae Joon megnyerte az aranyat és hazautazott, már csak a kórházban láthatta anyját, aki nemsokkal később meghalt.
Halála után, Tae Joon nem akart többet versenyezni, sérülése miatt, el is tiltották jó időre az ugrástól.


A női főhős, Goo Jae Hee, szintén sportoló rövid és maratoni távfutó,  akinek Tae Joon a példaképe és a fiú sikerei és kitartása ad erőt a lánynak a futáshoz.
Amikor aztán híre megy Tae Joon sérülésének, Jae Hee elhatározza,hogy fiúnak öltözve,  öccse nevével, beiratkozik a  neves, bentlakásos  sportiskolába,ahová a fiú is jár.A véletlen folytán persze, Tae Joon lesz az első akivel összeakad a suliban,  nehéz bőröndjét cipelve az ezernyi lépcsőn ugyanis, kinyillik a bőrönd és kiszoródnak a ruhái. Egyértelműen női, mackó mintás bugyija pedig,  pont Tae Joon lábai elé esik. Ezután pedig,  bőröndjén csücsülve csúszik le a lépcsőkön,  mert megbotlik. Később aztán az is kiderül,hogy a fiúval került egy szobába, amit Tae Joon eléggé morcosan fogadott, pontosabban kizavarta a szobájából, de mivel a kollégium vezetője, védelmébe vette és visszavitte, a fiú kénytelen volt eltűrni Jae Hee-t akiről persze nem is gyanítja, hogy valójában lány.

Az iskolai kollégiumok,három épületre vannak felosztva és mindegyiknek van egy vezetője a végzős tanulók közül. Jae Hee a 2-es számú épületbe kerül, a fehér tigrisek csapatába. Hamar összebarátkozik, Cha Eun Gyol-al, aki nagyon ígéretes focista.  Nagyon szimpatikus Eun Gyol-nak az új fiú, védelmébe veszi a többiekkel szemben is. Jae Hee a focipályán történt baleset során,  amikor is eltalálta a labda és elájult, az orvosi szobába kerül, Jang Min Woo dokihoz, aki rögtön ahogy magához tér, közli a lánnyal, hogy nagyon jól tudja, hogy kicsoda.Jae Hee-nek így nincs más választása ,mint bevallani,hogy miért jött a fiúiskolába.


Szerencséjére,  Min Woo megérti, hogy szeretne segíteni Tae Joon-nak ,hogy újra ugrani tudjon és megőrzi titkát. Kezdetben a dolgok remekül alakulnak,  a fehér tigris kolesznak, sikerül megnyernie az éves,nagyszabású versenyt, főként,  Jae Hee-nek köszönhetően. A csapat így befogadja a lányt és Tae Joon is megbékél szobatársával,  ám az esemènyek nagyon bonyolódnak,amikor Tae Joon és Eun Gyol is rájön,hogy nőként gondol rá és szegény fiúknak, meg kell küzdeniük a gondolattal, hogy esetleg saját nemükhöz vonzódnak?? Ebből a helyzetből aztán, nagyon vicces jelenetek adódnak és persze Jae Hee is beleszeret példaképe,  Tae Joon-ba.


Nagyon tetszett, igazi fiatalos, sulis történet, bár első blikkre kicsit fura,hogy egy lány fiúnak öltözik, de amilyen szép arcú fiúk vannak a filmben, simán hihető, hogy egy lány elvegyül köztük. A Tae Joon-t alakító Choi Minho-ra szinte ráírták a szerepet, nagyon hiteles volt. Mindenkinek ajánlom, aki szereti a vicces, vidám sorozatokat.

 

Főszereplők:

To The Beautiful You-Sulli.jpg To The Beautiful You-Minho.jpg Lee Hyun-Woo Kim Ji-Won To The Beautiful You-Seo Jun-Young.jpg
Sulli Minho Lee Hyun-Woo Kim Ji-Won Seo Jun-Young
Koo Jae-Hee Kang Tae-Joon Cha Eun-Gyeol Seol Han-Na Ha Seung-Ri
         
To The Beautiful You-Kang Ha-Neul.jpeg To The Beautiful You-Hwang Kwang-Hee.jpeg To The Beautiful You-Ki Tae-Young.jpg To The Beautiful You-Lee Young-Eun.jpg To The Beautiful You-Kang Kyeong-Jun.jpg
Kang Ha-Neul Hwang Kwang-Hee Ki Tae-Young Lee Young-Eun Kang Kyeong-Jun
Min Hyun-Jae Song Jong-Min Dr Jang Min-Woo Teacher Lee So-Jung Coach Byun Gwang-Min

 

Szerző:

             Belinszky Erika

Téma: To The Beautiful You

Dátum: 2015.02.26

Feladó: Belinszky Krisztina

Tárgy: To The Beautiful You

Aranyos kis sztori volt,sok vicces jelenettel,tetszett.Köszi Unni,hogy feltetted. :-) :-)

Dátum: 2015.02.26

Feladó: Erika

Tárgy: Re:To The Beautiful You

Nagyon szívesen donszengem, nekem is egyik kedvencem, tényleg nagyon poénos.:-)

Új hozzászólás hozzáadása