The Lover

Ismertető:

Az összefoglalóm, ezúttal egy 12 részes doramaról szól, ami tulajdonképpen párkapcsolati problémákat feszeget, érdekessége pedig, hogy nem házaspárok, hanem csak együtt élő párok esetében, ami ugye Koreában, eléggé botrányos életmódnak számít.


A történet főszereplői, egy Szöuli, öreg apartmanházban laknak, a külvárosi részen. Négy lakás lakóinak életébe nyújt betekintést a sztori, a 609, 610-es , 510-es és 709 lakás bérlőit és a kíváncsi, kotnyeleskedő gondnokot ismerhetjük meg.A 609-es lakásban, Oh Do Si és Ryu Doo Ri páros lakik, akik már mindketten harmincas éveikben járnak és öt év együtt járás után döntöttek az összeköltözésről, elsősorban, anyagi okok miatt. Do Si, a páros férfitagja, szinkronszínész, de csak nagyon kevés munkája van, ezért főként Doo Ri keresetéből élnek, aki termékblogger, de szintén nem túl sikeres a munkájában. Talán, rajtuk látható igazán, hogy milyen általános párkapcsolati problémák merülnek fel egy kapcsolatban.


A 610-es szoba lakói, Choi Jin Nyuh és Jeong Yeong Joon, akik között 12 év korkülönbség van, de a nő,  Jin Nyuh javára. Yeong Joon, aki munkanélküli gitáros, gyakorlatilag barátnője pénzéből él, akinek egy üzlete van. A fiú, sokszor megbántja, Jin Nyuh -t, aki azonban mindig megbocsát neki.
Az 510-es lakásban élő, fiatal, 20 éves pár, addig költözött össze, amíg elkészül saját házuk és szeretnének összeházasodni. Nagyon tisztelik egymást és ezért magázódnak, de problémát okozhat kapcsolatukban, hogy Sul Eun, másra sem tud gondolni, csak az evésre.


A 709-es lakásban, eredetileg a magányosan élő, Lee Joon Jae lakik, de mivel már három hónapja nem tudta fizetni a lakbért, így befogadja, a pont három havi bérletet, előre fizető, japán, Takuya-t. A két fiatal fiú között, egyre inkább félreérthető barátság alakul ki.


Azoknak ajánlom ezt a sorozatot, akiknek van türelmük és szeretik a mindennapi problémákkal foglalkozó sztorikat, nekem alapvetően tetszett, de pörgős, izgalmas sorozatnak semmiképp nem mondanám. 

 

Főszereplők:

Room No. 609

Oh Jung Se as Oh Do Si
Ryu Hyun Kyung as Ryoo Doo Ri

Room No. 610

Choi Yeo Jin as Choi Jin Nyeo
Jung Joon Young as Jeong Yeong Joon

Room No. 510

Ha Eun Sul as Ha Seol Eun
Park Jong Hwan as Park Hwan Jong

Room No. 709

Lee Jae Joon as Lee Joon Jae
Terada Takuya as Takuya

 

Szerző:

              Belinszky Erika

Téma: The Lover

Dátum: 2015.07.03

Feladó: Erda

Tárgy: The Lover

Erika:-)
egyetértünk, szerintem sem a pörgésben van az érdekessége a filmnek, hanem a különböző karakterek és párok jellemében, illetve abban, hogy milyen módon oldják meg a problémáikat.
Nekem nagyon tetszett, és köszi a szuper ismertetőt! Megint nagyon fürge voltál :-))))

Dátum: 2015.07.03

Feladó: Erikak

Tárgy: Re:The Lover

Köszi Erda!:-)

Dátum: 2015.07.02

Feladó: B.Krisztina

Tárgy: The Lover

Érdekesnek látszik,szeretem az ilyen filmeket,hiszen az élet produkálja a legjobb,sztorikat. :-) :-)

Dátum: 2015.07.02

Feladó: Erika

Tárgy: Re:The Lover

Igen, ez szerintem is így van, a sorozatban sok poén is van, ami mindennapi élethelyzetekből adódik☺☺

Új hozzászólás hozzáadása