The Innocent Man(Nice Guy)

Ismertető:

Ezúttal, egy 20 részes, 2012-es filmről szól az összefoglalóm.


A férfi főszereplő, Kang Ma Roo aki egy ígéretes karrier előtt álló,orvosnak tanuló fiú. Beteg húgával él együtt, egy kis házban,Szöulban. Ma Roo, kiskora óta szerelmes a szomszéd kislányba, Han Jae Hee-be,aki viszont csak barátként tekint a fiúra. Jae Hee riporterként dolgozik,karrierje éppen felfelé ível,amikor önvédelemből bár,  de megöl egy férfit. Mivel nincs más, akire számíthatna, ezért felhívja Ma Roo-t és a segítségét kéri. A fiú persze egyből odasiet, Jae Hee-hez, aki még mindig a hotelszobában várja remegve.

  A lány azzal az indokkal hívta ode,hogy mivel orvos,  nézze meg, hogy mit tud tenni,vagy hogy életben van-e még egyáltalán,az áldozat. A férfi azonban már halott volt a fejére mért hatalmas ütés miatt. Ekkor Ma Roo arra biztatja Jae Hee-t,hogy  adja fel magát,mert akkor büntetlen előélete miatt még megúszhatja a börtönt. Mikor Jae Hee rászánja magát és felhívja a rendőrséget, Ma Roo meggondolja magát és magára vállalja az egész gyilkosságot.

5 év, kemény börtönbüntetés után jön rá,hogy Jae Hee, nemcsak cserben hagyta,hanem, azóta hozzáment egy milliomoshoz,ezzel elárulva Ma Roo-t. Nem sokkal később, Ma Roo megismeri a történet női főszereplőjét, Seo Eun Gi-t aki a TaeSan vállalat egyetlen lány örököse és egyben Jae Hee mostohalánya,mivel Jae Hee Eun Gi édesapjához ment hozzá.  Ma Roo nem tudja elviselni,hogy egykori szerelme ezt tette vele,ezért elhatározza hogy bosszút fog állni és ehhez Eun Gi-t fogja felhasználni. Azzal azonban nem számol,hogy lassanként,valóban beleszeret a lányba.


Szerintem a sztori és a szereposztás is telitalálat, igazán izgalmas és fordulatos sorozat, sok intrikával tarkítva. 

 

Főszereplők:

The Innocent Man-Song Joong-Ki.jpg The Innocent Man-Moon Chae-Won.jpg The Innocent Man-Park Si-Yeon.jpg The Innocent Man-Kang Chan-Hee.jpg The Innocent Man-Park So-Young1.jpg
Song Joong-Ki Moon Chae-Won Park Si-Yeon Kang Chan-Hee Park So-Young
Kang Ma-Roo Seo Eun-Gi Han Jae-Hee Kang Ma-Roo (young) Han Jae-Hee (young)
         
The Innocent Man-Yang Ik-June.jpg Lee Kwang-Soo The Innocent Man-Lee Yoo-Bi.jpg The Innocent Man-Jo Sung-Ha.jpg The Innocent Man-Kim Young-Chul.jpg
Yang Ik-June Lee Kwang-Soo Lee Yoo-Bi Cho Seong-Ha Kim Young-Chul
Han Jae-Sik Park Jae-Gil Kang Cho-Ko Seok Min-Hyuk Company president Seo
         
The Innocent Man-Lee Sang-Yeob.jpg The Innocent Man-Jin Kyung.jpg The Innocent Man-Kim Tae-Hun.jpg The Innocent Man-Oh Yong.jpg The Innocent Man-Jo Whee-Joon.jpg
Lee Sang-Yeob Jin Kyung Kim Tae-Hoon Oh Yong Jo Whee-Joon
Park Joon-Ha Hyun Jung-Hwa Ahn Min-Young Jo Young-Bae Seo Eun-Seok

 

 

Szerző:

                    Niki

Téma: The Innocent Man(Nice Guy)

Dátum: 2019.08.03

Feladó: Horváth Magdi

Tárgy: The Innocent Man(Nice Guy)

Még nem láttam ezt a sorozatot, de meg fogom nézni. Érdekel azért is - ez volt az indító ok -, mert ennek a sorozatnak a díjazásánál Song Joong-Ki és Moon Chae-Won a LEGJOBB PÁROS díját nyerte el!
Song Joog Ki-t eddig nem ismertem, mint színészt, főleg az életművét nem ismertem, ami igen gazdag! Sajnálatosan csak a magánéleti botrányáról olvastam, hogy elvett egy híres színésznőt, majd 2 év múlva el is vált tőle, nagy titok, hogy miért. Állítólag csak "tisztességből" vette el, ezt csak elképzelni tudom, mit jelent.... Ha így volt, akkor a valóságban is önfeláldozó Song Dzsung Ki, pedig én azt hittem, hogy ő egy hűtlen, komolytalan pasi.....
Mun Cshevon színésznő egy nagy kedvenc sorozatban The Princess's Man-ban (A hercegnő férjé-ben) játszotta a női főszerepet, az is kiváló alakítás volt!
Szóval most már több okból kíváncsi vagyok erre a sorozatra!
Niki, köszönöm szépen a világos, közérthető, kedvcsináló ismertetőt!
További sikeres m unkát kívánok!

Dátum: 2015.06.29

Feladó: Erda

Tárgy: Nice Guy

Én nagyon örülök, ennek az ismertetőnek - lehet hülyén néz ki - de én szeretem a koreaiak "megbosszuló történeteit". Azt gondolom, nagyon régi gyökerekre nyúlik vissza, de nem halt ki, legfeljebb átalakult.
Niki, kíváncsivá tett a szuppper ismrtetőd, hajj, amint lesz időm megnézem.
És köszi :-)
Erda

Dátum: 2015.06.27

Feladó: B.Krisztina

Tárgy: Nice Guy

Ez a film,nálam a tetszett kategória,idegesítő volt benne több főszereplő.Egy ilyen cserbenhagyás után,nincs olyan ember szerintem,aki megtudna bocsátani,a másiknak. :-) De az ismertető szuper,Niki :-)

Dátum: 2015.06.27

Feladó: Niki

Tárgy: Re:Nice Guy

Köszönöm szépen :)

Új hozzászólás hozzáadása