The Huntress

Ismertető:

Mivel, Ha ji Won a kedvenc színésznőm, kihagyhatatlan volt ez a film. 
Amikor megnéztem, kicsit vegyes érzelmek keringtek bennem. Bár vicces volt és mindent összevéve, tetszett is, de talán egy kicsit mégis másra számítottam. Amolyan, Choseon dinasztia kori, Charlie Angyalaira sikerült.


Három gyönyörű, fiatal nő, különböző családi háttérrel,  fejvadásznak áll. Jin Ok gazdag nemesi családból származik, de apját árulással vádolják meg és legjobb barátja, szerelme, a család szolgálója, halálos sebet ejt Jin Ok apján,ezzel persze őt próbálja védeni, de ez csak a későbbiekben derül ki. Hong Dan, remek harcos és feleség, egy rémes anyóssal és Ga Bi,amolyan feltaláló és "tűzszerész".

Bosley szerepében, Moo Myeong, Ő tartja össze a triót. A történet egy ereklye körül forog, aminek a megoldása,  a király megbuktatása. Ennek hátterében,  Kim Ja Hun áll, aki Jin Ok múltjában is szerepet kapott. Miatta vesztette el édesapját és szerelmét,  bár nagyon fiatal volt, de a régi sebek, bénítóan hatnak a nagyszerű harcosra. A történet tovább bonyolódik,  előkerül Jin Ok szerelme, aki nem halt meg, de semmire nem emlékszik a múltjából és többször Jin Ok-ra támad. 

Kalandos, vicces történet, mindenképp érdemes megnézni. Túl sok komolyságot ne várjunk a sztoritól, nem a megszokott hangvételű történelmi dráma, de azért a 101 perc, sok kellemes és vicces pillanatot tartogat.

 

Főbb karakterek:

     
The Huntresses-Ha Ji-Won.jpg The Huntresses-Gang Ye-Won.jpg The Huntresses-Son Ga-In.jpg
Ha Ji-Won Gang Ye-Won Son Ga-In
Jin-Ok Hong-Dan Ga-Bi
     
The Huntresses-Song Sae-Byeok.jpg The Huntresses-Joo Sang-Wook.jpg The Huntresses-Ko Chang-Seok.jpg
Song Sae-Byeok Joo Sang-Wook Ko Chang-Seok
Police Officer Song Sa-Hyun Moo-Myung

 

Szerző:

              Belinszky Krisztina

Téma: The Huntress

Dátum: 2015.02.26

Feladó: Pritamin

Tárgy: The Huntress

Sziasztok, én még nem láttam, csak szemeztem vele, de most kaptam egy kis impulzust. Én bírom ezt a stílust és tök jó, hogy "csak" 120 perc, néha a sorozatokat feladom, ha vmit nem komálok benne. Ezt végignézem, elmondom, mit gondolok, jó?
Köszi! Egyébként sokszor olvasom amit írtok a sorozatokról és nagyon szuper, hogy van ilyen.
Sziasztok,
Pritamin

Dátum: 2015.02.26

Feladó: Belinszky Krisztina

Tárgy: Re:The Huntress

Kedves Pritamin!
Kíváncsi vagyok a véleményedre,az Unnimnak, az Erikának nagyon tetszett,Én a történelmi filmekben inkább a komolyabbakat,szeretem.Bár mostanában,a túl hosszú történelmi sorozatokba,Én is belefáradok.Dae Yo Yeong-nál is így voltam.86.résznél kifulladtam. :-) Egyébként 134részes :-)

Dátum: 2015.02.25

Feladó: Erika

Tárgy: the huntress

Donszengem!
Gratula a jó kis összefoglalóhoz, nekem is tetszett a film, de voltak benne tényleg fárasztó poénok. Összeségében, asszem maradok a sorozatoknál! :-)

Dátum: 2015.02.25

Feladó: Belinszky Krisztina

Tárgy: Re:the huntress

Köszönöm Unni.:-)Vannak szuper filmek is,de a sorozatokat Én is jobban szeretem. :-)

Új hozzászólás hozzáadása

Szavazás

Mi a véleményed a filmről?

Még nem láttam (5)
25%

Nem tetszett (3)
15%

Tetszett,vicces volt (8)
40%

Mást vártam (4)
20%

Összes szavazat: 20