The Greatest Marriage

Ismertető:

Ezúttal, egy 2014-es, évvégi  vetítéssel bemutatott sorozatot szeretnék ismertetni, nagyon tetszett a film, de, ha minden férfi és férj az életben is ilyen elvetemült lenne, kötve hiszem, hogy lennének házasságok, vagy egyáltalán párok. Cha Ki Young, gyönyörű, 35 éves tévébemondó. Munkájában, rendkívül precíz és szigorú. Férfi munkatársai utálják határozottsága és keménysége miatt.

Asszisztense, Hyun Myung Yi, féltékeny rá, az Ő karaktere inkább számító és pénzéhes. Munkája közben ismerkedik meg, Park Tae Jun-nal, egy kulináris cikkíróval. Park Tae nagyon gazdag család lázadó, egyetlen fiú örököse. Közös munkát ajánl fel Cha Ki Young-nak, aki már régen nem randizott. A közös munka, összehozza őket és, hogy még inkább Cha Ki Young közelébe kerülhessen, Park Tae, egy emelettel alatta vásárol lakást magának. Cha Ki Young vonzódik Park Tae-hez, de a rossz tapasztalatai miatt, nem meri kapcsolatukat szorosabbra fűzni.

Sokszor tűnik Ki Young kőszívűnek, de a családi háttere miatt, ez érthető lesz. Park Tae szeretné kapcsolatukat komolyabbá fordítani, de kevés sikerrel. Az öntudatos nő, nem engedi közelebb magához. Időközben Park Tae-ra, Hyun Myung Yi kiveti hálóját, bár elsősorban, bár nem a szerelem hajtja, hanem a gazdag családi háttér. Cha Ki Young azonban teherbe esik és élő adásban tör rá a hányinger. Ezzel, egész Korea előtt felfedi terhességét, bár próbálja titkolni, de a sok rosszakarója hamar lebuktatja és, ha még nem lenne elég, régi felettese visszatér, aki igazi alfahím és nem tűri, hogy egy nő alatt dolgozzon. 

Politikai pályájáról, egy botrány miatt, le kellett mondania, de visszatérve mindent elkövet, hogy Cha Ki Young életét és karrierjét tönkretegye. Park Tae Jun, kezdetben nem örül a gyermekáldásnak, de annyira szerelmes, Cha Ki Young -ba, hogy elfogadja, de ott van még a tradicionális családja, akik egy ilyen öntudatos nőt, nem látnak szívesen. A bemutatkozás, katasztrofálisan sikerül, a szülők porig alázzák, Cha Ki Young-ot és Park Tae Jun nem védi meg.

Akkor határozza el, Cha Ki Young, hogy egyedül neveli fel gyermekét, bármi áron, de megtartja a babát, ez azonban sokkal nehezebb lesz, mint gondolta, mert nem csupán egyedül kell szembenéznie a terhesség minden negatív velejárójával, de a társadalom hierarchiájával is meg kell küzdenie. A film nagyon érdekes, abból a szempontból, hogy betekintést kaphatunk, a koreai társadalmi rendszer hiányosságairól, a férfiak kiváltságairól, csak remélni tudom, hogy nem mutat teljes tükröt a sorozat, mert, hacsak a fele igaz, már az is elrettentő.

 

Főbb karakterek:

         
The Greatest Wedding-Park Si-Yeon.jpg The Greatest Wedding-Bae Soo-Bin.jpg The Greatest Wedding-No Min-Woo.jpg The Greatest Wedding-Uhm Hyun Kyung.jpg The Greatest Wedding-Jung Ae-Youn.jpg
Park Si-Yeon Bae Soo-Bin No Min-Woo Uhm Hyun Kyung Jung Ae-Youn
Cha Gi-Young Jo Eun-Cha Park Tae-Yeon Hyun Myung-Yi Na Yeon-Hee
         
The Greatest Wedding-Song Young-Kyu.jpg Park Hye-Jin The Greatest Wedding-Jo Eun-Ji.jpg The Greatest Wedding-Chang Ki-Yong.jpg The Greatest Wedding-Lee Jeong-Kil.jpg
Song Young-Kyu Park Hye-Jin Jo Eun-Ji Chang Ki-Yong Lee Jeong-Kil
Choi Il-Joong Jung Soon-Young Park Sun-Nyeo Bae Deu-Ro Park Gang-Rok

 

Szerző:

             Belinszky Krisztina

Téma: The Greatest Marriage

Dátum: 2015.02.12

Feladó: Erika

Tárgy: the greatest marriage

Szupii összefoglaló, kíváncsi vagyok a filmre!☺

Dátum: 2015.02.12

Feladó: Belinszky Krisztina

Tárgy: Re:the greatest marriage

Köszike Unni,majd meglátod☺☺☺☺

Új hozzászólás hozzáadása