The Greatest Love

Ismertető:

Első pár sorozataim közül való ez a 2011-es készítésű romantikus dorama, nagymértékben hozzájárult, hogy kialakuljon függőségem a koreai sorozatok iránt. A sztori női főszereplője Goo Ae Jung, egy tíz éve még sikeres lánycsapat tagja, manapság viszont a létfenntartásért kell küzdenie, mert egy szerencsétlen félreértés és gonosz pletyka miatt, karrierje kettétört és most válogatás nélkül elvállal mindenféle tv és rádiószereplést, hogy a köztudatban maradhasson. 

Férfi főszereplő, Dokko Jin, aki épp ellenkezője, sikeres, pályája csúcsán lévő színész, nők bálványa, kellőképpen öntelt és egoista ember. Két főhősünk egy benzinkútnál találkozik először és rögtön vitába is keverednek, ami azzal végződik, hogy Dokko Jin, Ae Jung akarata ellenére a lány tenyerébe írja autogrammját, alkoholos filcel. Legközelebbi találkozásuk a a tv stúdióban történik, ahol Ae Jung véletlenül kihallgatja a férfi és menedzsere beszélgetését, miszerint az amerikai filmrendező mégsem ad szerepet filmjében Dokkonak, mert nem elég jó az angoltudása. A lány megígéri,hogy titokban tartja a szégyenletes visszautasítást és, hogy az áhított szerepért cserébe még egy drága borral is próbálta megvesztegetni a rendezőt a férfi, cserébe Dokko elvállal egy telefonos vetélkedőben szereplést Ae Jung-al.

A műsorban aztán  Dokko  a lány egyik kérdésére véletlenül elárulja féltett titkát és ráadásul még egy kisebb koccanás miatt, kórházba is kényszerül az őt üldöző riporterek hada elől. Nem igazán mondhatól el, hogy kedvelnék egymást, ám a férfinak mégis mindig furcsa szívdobogása támad, ha a lány sikerdalát hallja és mivel 10 éve történt szívműtétje óta, mindig egy különleges karórát hord, ami ilyenkor világosan mutatja hogy pulzusa kilépett a biztonságos 60-90-es zónájából, nem tudja hova is tegye ezt a furcsa érzést, amit akkor is tapasztal,amikor a parkolóban, véletlenül szemtanúja lesz, hogy Ae Jung volt menedzsere, arconüti a lányt és akarata ellenére is, ellenszenve először együttérzésbe vált a nehéz helyzete miatt, majd ahogy jobban megismeri, fokozatosan szerelemmé alakul, ami Ae Jung részéről is kölcsönössé válik.

Érzéseiket először nem merik vállalni, azonban, mikor Ae Jung szerepet kap egy romantikus tv vetélkedőben és a jóképű orvos, Yoon Pil Joo udvarolni kezd a lánynak, Dokko Jin rájön, hogy nem szeretné mással látni és versenybe száll Ae Jung meghódításáért. A férfi volt barátnője, Kang Se Ri, aki Ae Jung volt csapattársa és a romantikus tv műsor háziasszonya, ahol a lány szerepel, szintén próbálja a háttérben irányítani a szálakat és a két szerelmesnek hosszú útat kell megtennie, hogy egymásra találhassanak.

A Dokko szerepét alakító színészre  Cha Seung Won-ra  annyira illik a karakter, hogy mindig meglepődök, ha más filmben és szerepben látom viszont,nekem mindig "Dokko" marad. Gong Hyo Jin  Ae Jung alakítása is nagyon tetszett és Yoo In Na, mint Kang Se Ri a cselszövő harmadik fél szerepében is meggyőző volt, egyébként szinte csak ilyen szerepben láttam még eddig ezt a szép színésznőt. Összeségében, egy vérbeli, romantikus sorozat, fülbemászó zenével és nagyon vicces jelenetekkel.

 

Főszereplők:

       
The Greatest Love-Cha Seung-Won.jpg The Greatest Love-Kong Hyo-Jin.jpg The Greatest Love-Yoon Kye-Sang.jpg The Greatest Love-Yoo In-Na.jpg
Cha Seung-Won Kong Hyo-Jin Yoon Kye-Sang Yoo In-Na
Dok Ko-Jin Ku Ae-Jung Yoon Pil-Joo Kang Se-Ri
         
The Greatest Love-Jeong Jun-Ha.jpg The Greatest Love-Lee Hee-Jin.jpg The Greatest Love-Han Jin-Hee.jpg The Greatest Love-Bae Seul-Gi.jpg The Greatest Love-Choi Hwa-Jung.jpg
Jeong Jun-Ha Lee Hee-Jin Han Jin-Hee Bae Seul-Ki Choi Hwa-Jung
Ku Ae-Hwan Jenney Ku Ja-Cheol Han Mi-Na president Moon

 

 

 

Szerző:

               Belinszky Erika