The Family is Coming

Ezúttal,  egy 2015-ös, vígjáték dorama lett a hónap filmje, amelyet az SBS csatornán játszottak, 20 résszel.

A főszereplő, Choi Dong Suk, mondhatni, hogy igazán szerencsétlen fiatalember, az élet minden területén. Iskoláit, bár kiemelkedően magas tanulmányi eredménnyel végezte, ám álmát, hogy rajzolhasson, mégsem tudta valóra váltani. Részmunkaidős állásokat vállal, de hiába dolgozik rengeteget,  mégsem jut egyről a kettőre. Ráadásul, a barátnőjét, akivel 10 évig együtt voltak, a legjobb barátja, aki dúsgazdag vette feleségül. Amennyiben ez még nem volna elég az összeomlásához, ott van még a családja is.

Mivel még mindig szüleivel lakik együtt,  így mindennap hallgatnia kell anyja szemrehányásait, aki nagyon haragszik fiára, hogy a diplomájával, nem egy jól fizető, normális állást választott. Édesapja pedig,  aki egyetemi tanár, nagyon sok adósságot halmoz fel családjának, mert mindenkivel bőkezű. Amikor aztán,  nagyapja, aki újraházasodott, egy nálánál sokkal fiatalabb nővel, hazatér nászútjáról, Dong Suk feladata, hogy édesapjával együtt,  elhozza őket a reptérről.

Csakhogy, a hazafelé tartó úton, robban a bomba és Dong Suk édesanyja megtudja, hogy a férje, egy diákjának kezességet vállalt és erre a családi házuk volt a fedezet. Amikor felhívja a férjét, hogy felelősségre vonja,  a férfi kiszáll a kocsiból és megszökik családja elől. Otthon aztán folytatódik a sokhatás, ugyanis a lánytestvére is elvesztette a házukat és beköltözik hozzájuk. A hab a tortán azonban az volt, amikor megjelent a nagymama, akit már 50 éve halottnak hittek és elmondja, hogy eddig Amerikában élt, de úgy gondolta, hogy most hazatér és szétosztja vagyonát, a családtagjai között. Ennek azonban természetesen,  vannak feltételei.

Szerintem nagyon aranyos, könnyed kis családi vígjátèkot láthat, aki megnézi ezt a doramát. Jin Yi Han, ebben a szerepben is nagyon tetszett.

 

Supporting characters

 

Téma: The Family is Coming

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása

Szavazás

Jin Yi Han,milyen jellegű filmekben tetszett a legjobban?

Vígjáték (6)
33%

Történelmi (8)
44%

Krimi (4)
22%

Összes szavazat: 18