The Babysitter

 

Mai összefoglalóm, egy thriller , minidráma, mindössze 4 részes. Múlt hónapban tűzte műsorára a KBS2 csatorna, hétfő és kedd este.

Az első pár percben kiderül a néző számára, hogy egy nő, egy feleség meséli el a történetét, egy újságírónak. A hármasgyilkosságért körözés alatt álló, Chun Eun Joo, nemrég még boldog feleség volt, egészen addig a percig, amíg fel nem vett gyermekei mellé egy bébiszittert. Jang Suk Ryoo, akit anyósa ajánlására alkalmazott, tulajdonképpen, már első látásra sem volt számára szimpatikus.

Mivel azonban igyekezett férje családjának kedvében járni, ezért döntött a lány mellett. Férje, Yoo Sang Won, gazdag család, egyetlen gyermeke. Eun Joo és Sang Won nagyon szerették egymást, életük eddig tökéletes boldogságban telt, született három gyermekük, legidősebb a hatéves kislányuk és a három hónapos ikerkisfiaik. Sang Won, egyetemi  előadásokat is tartott,  kiderült, hogy Suk Ryoo, ugyanoda járt és jelen volt, mint hallgató.

Eun Joo, eleinte még elégedett a lánnyal, a gyerekekkel kedvesen bánik, ám amikor átmennek a szomszédos házba, férje szüleihez, szörnyű gyanúja támad. Amikor ugyanis férje keresésére indul, az egyik szobából fura zajokat hall és tudja, hogy férje és Suk Ryoo bent van, az ajtó azonban zárva. Amikor pedig visszaül férje az ebédlőasztalhoz, észreveszi, hogy egy gombja hiányzik.

A bébiszitter ráadásul,  nyíltan flörtöl, Sang Won  legjobb barátjával, Pyo Young Gyoo-val. Lassanként azonban, Eun Joo ráébred, hogy Suk Ryoo, egyáltalán nem véletlenül szegődött hozzájuk dolgozni és egyáltalán nem elégszik meg azzal, hogy Young Gyoo megkérte a kezét , nyíltan a feleség arcába vágja, hogy úgy döntött, mindkét férfit megszerzi magának.

Szerintem nagyon jó kis sorozat, valahogy nagyon beleéltem magam a feleség helyébe, a bébiszittert kicsit sem tudtam sajnálni. A férjet sem! !Nevető arc örömkönnyekkelNevető arc örömkönnyekkel

 

 

Main cast

Others

 

                                            

Téma: The Babysitter

Dátum: 2018.09.23

Feladó: D.D.

Tárgy: Kerdes

A befejezo resz vegen, ki vette fel kocsival Eun Joo-t? Az a rovid haju csaj a kepen, ami az autoban fuggott, egy kep azzal a baratnojevel, akit az elso reszben mutattak? Vagy inkabb a masik rovid haju no az, aki a cellatarsa volt Eun Joo-nak?
Lehet hogy Eun Joo testvere volt az a no, es ezert segitett neki a vegen?
Kicsit homalyos volt a befejezes szerintem...

Dátum: 2016.05.04

Feladó: _Molly

Tárgy: Babysitter

Nekem is nagyon tetszett! Mindig is tetszettek a koreai filmek, de hogy thillert is tudnak csinálni? És nem is akármilyet!
Mindenkinek csak ajánlani tudom.

Dátum: 2016.04.21

Feladó: B.Krisztina

Tárgy: The Babysitter

Húúú,ez egy nagyon érdekes sztori,biztosan nagyon jó.Nagyon is felkeltette az érdeklődésemet az összefoglaló.Szuper Unni!

Dátum: 2016.04.21

Feladó: Erika

Tárgy: Re:The Babysitter

Neked tutira tetszeni fog donszengem.

Új hozzászólás hozzáadása