Tamara The Island

Ismertető:

Mai sorozatom, egy 16 részes, 2009-es, vígjáték, nagyon szerettem, bájos sztori, gyönyörű helyen játszódik.
A történet, női főhőse, a Tamra szigetén élő Jang Beo Jin, aki nagyon nem szereti az életét, legnagyobb álma, hogy egyszer végre eljut a szigetről és megismeri az érdekes és vonzó városi életet.

Anyja nagy bánatára, lánya, egyáltalán nem jeleskedik munkájában, a kagylógyűjtésben. Édesanyja ugyanis, a szigeten élő búvárnők vezetője, akik híresek arról, hogy merülésükkel, rengeteg Abalone kagylót gyűjtenek, ami nagy értékű árucikke a szigetnek. Eközben, a világ másik felén, Angliában, ugyanígy álmodozik az angol herceg William, hogy szeretné elhagyni országát, megismerni a távol-keleti Japánt. Álmodozva nézeget egy, gyönyörű, fehér kerámiatálat, amiről fogalma sincsen, hogy egy éjjeliedény. Kalandor barátja, Ahn Kawamura aztán felajánlja neki, hogy elkíséri Japánba, a fehér kerámiák hazájába. El is indulnak hajójukkal, azonban, még Japán partjai előtt hajótörést szenvednek és Tamra szigetnél sodorja partra a víz William-et. 

Beo Jim találja meg, aki először nagyon megrémül, majd segít neki és elbújtatja egy titkos barlangba,ahol mindennap gondoskodik a számára nagyon furcsa kinézetű, szőke hajú, kék szemű fiúról. William nagyon hálás megmentőjének és bár egyikük sem ismeri a másik nyelvét, egymás iránti vonzalmuk kölcsönösen kialakulóban van.

Eközben, a szigetre érkezett másik idegen,  Park Kyu, aki egy nemesi család száműzött fia, kényszerűségből, Beo Jin otthonában talál szállást, önző, nagyképű magatartásával, kivívja a falubeliek haragját, Beo Jin is rengetegszer vitázik vele, furcsamód, mégis vonzalmat érez az ellenszenves nemes iránt. Amikor aztán William veszélybe kerül, Park Kyu is segítségére siet és a rengeteg kaland közepette, amibe kerülnek,Beo Jin érzelmei egyre jobban összekuszálódnak és végül eljön a nap amikor el kell döntenie, hogy William-et, vagy Park Kyu-t választja.


Nagyon kedves, vicces történet, sokat nevettem rajta, a szereposztás is tetszett, bár őszintén szólva, nekem William inkább ijesztő volt, mint jóképű, de hát ízlések és pofonok,mint tudjuk. A sziget pedig, amit régen Tamra néven ismertek, a mai, gyönyörű Jeju sziget. Ajánlom mindenkinek, aki egy könnyed, romantikus, szórakoztató sorozatra vágyik.

 

Főszereplők:

       
Tamra-Seo Woo-m1.jpg Tamra-Pierre Deporte-m1.jpg Tamra-Ju-hwan Lee-m1.jpg Tamra-Seung-min Lee-m1.jpg Tamra-Seung-ho Lee-m1.jpg
Seo Woo Pierre Deporte Lim Ju-Hwan Kim Min-Joo Lee Sun-Ho
Jang Beo-Jin William Park Kyu Seo Rin Ahn Kawamura
         
Tamra, the Island-Kim Mi-Kyeong.jpg Tamra, the Island-Byeon Woo-Min.jpg Tamra, the Island-Kim You-Jung.jpg Tamra, the Island-Yang Hee-Kyeong.jpg Tamra, the Island-Lee Ho-Jae.jpg
Kim Mi-Kyeong Byeon Woo-Min Kim You-Jung Yang Hee-Kyeong Lee Ho-Jae
Choi Jam-Nyeo Jang Won-Bin Jang Beo-Sul Park Kyu's mom Park Cheol
         
Tamra, the Island-Seo Beom-Sik.jpg Tamra, the Island-Park Joon.jpg Tamra, the Island-Park Woong.jpg Tamra, the Island-Lee Ho-Seong.jpg Tamra, the Island-Jo Seung-Yeon.jpg
Seo Beom-Sik Park Joon Park Woong Lee Ho-Seong Jo Seung-Yeon
Jun Chi-Yong nobleman Song Priest crazy old man assistant governor Kim

 

Szerző:

               Belinszky Erika

Téma: Tamara The Island

Dátum: 2015.03.04

Feladó: Belinszky Krisztina

Tárgy: Tamara

Nagyon jó,hogy írtál erről a cuki sorozatról Unni.Nagyon tetszett,érdekes volt a halásznők életéről,a szokásokról többet megtudni. :-)

Új hozzászólás hozzáadása