Sweet Love/Snow White

Ismertető:

Ezúttal, egy régebbi filmről írok nektek, 2004-ből, 16 résszel, KBS 2-n adták, romantikus vígjáték.


Főszereplőnőnk, Ma Young Hee, aki már az iskolában sem nőiességéről volt híres, hanem erejéről, ezért egy férfias, kemény sportot választott, a súlylökést és az iskolai csapat bajnoka lett, de egy vállsérülés miatt fel kell adnia sportkarrierjét. Megszerzi viszont a jóképű és gazdag Han Jin Woo barátságát, amikor bátran kimenti egy iskolai verekedésből. Young Hee, menthetetlenül beleszeret Jin Woo-ba, aki nagyon népszerű a lányok, majd később a nők körében, de a legjobb barátját sosem felejti el, húgaként tekint a lányra. 

Az iskola elvégzése után, mivel sehol sem alkalmazzák, Young Hee, Japánban próbál bekerülni a modellek közé egy divatbemutatón, ahol egyenlőre csak mindenesként alkalmazták. Mivel azonban felpróbálja az egyik divatbemutató fődarabját és az szétszakad rajta, de már nincs ideje megvarrni, így a ruha a színpadon, a modellről esik le, hatalmas botrányt okozva ezzel. Young Hee-t így kirúgják és bánatában emiatt nagyon sokat iszik és maga sem tudja hogyan, de egy szállodai szobában ébred fel, mellette pedig egy ismeretlen, fiatal fiú fekszik. Összekapkodja ruháit és menekülni kezd, mert miután rájön, hogy az ismeretlen fiú kirabolta, megérkezik a rendőrség is, aki a fiút üldözi.

A történtek után, úgy dönt, hogy visszatér Koreába és elfelejti az egész szállodai rémálmot. Barátja , Jin Woo, várja a reptéren és hazaviszi, de kérdésére, hogy mi történt a divatbemutatón, ahol úgy tudja első fellépése volt a lánynak, Young Hee nem meri elmondani az igazságot, hogy kudarcot vallott, ismét. Hazatér lakásába, de rövidesen azzal szembesül, hogy se munkája, se pénze. Nemsokkal később  azonban, beállít hozzá Jin Woo, aki kéri, hogy fogadja be pár hétre, öccsét, Sun Woo-t, akiről kiderült,hogy kimaradt az iskolából. Az igazi döbbenet azonban akkor éri Young Hee-t, amikor meglátja,hogy az öcsi, nem más, mint a Japán, szállodás fiú.


Igazi, szórakoztató, tévedések és véletlenek romantikus vígjátéka, nekem nagyon tetszett. 

 

Főszereplők:

 

Szerző:

             Belinszky Erika

Téma: Sweet Love/Snow White

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása