Surplus Princess

Ismertető:

Ezúttal, egy 2014-es, 10 részes doramáról írok nektek. Egyszer volt,hol nem volt, volt egyszer egy kis hableány. 

Azaz, Kim Ha Ni, egy tinihez hasonló modern életet élő Sellő, twitterezik,nézi a legújabb sorozatokat,követi a divatot, mindezt vízálló okos telefonján teszi. Így talált rá szerelmére, Kwon Shi Kyung-ra, a kicsit beképzelt,de nagyon jóképű séf-re. Ezzel a szerelemmel csupán az a gond,hogy Shi Kyung ember,és fogalma sincs róla,hogy léteznek hableányok. 

Egy nap,Shi Kyung éppen egy rövid szünetet tart a tengerparton forgatott főzőműsor felvételén, amikor egy hajón állva meglátja Ha Ni uszonyát. Gyorsan előkapja a telefonját,hogy lefényképezze de megcsúszik,beveri a fejét és beleesik a vízbe.Ha Ni egyből a segítségére siet,megcsókolja a víz alatt,ezáltal  levegőt biztosítva neki. 

Azonban a romantikus pillanatnak meg kell szakadnia amikor Joon Jin Ah beugrik a vízbe és megmenti a fiút. Jin Ah , annál a vállalatnál dolgozik ahol Shi Kyung és teljes erőbedobással igyekszik elcsábítani a fiút. Jin Ah-nak ugyan  van barátja, de anyja ellenzi kapcsolatukat, a fiú munkanélkülisége miatt. Lee Hyun Myung (Jin Ah barátja) pedig keményen dolgozik azon, hogy állást találjon és eltartsa baránőjét. Ha Ni-nak minden álma,hogy ember lehessen,  ezért el is úszik alkoholista nővéréhez,hiszen csak Ő tudja, hogy hol találja meg Ahn Boszorkányt aki segíteni tud neki az emberré válásban.

Ha Ni elmegy Ahn Boszorkányhoz,hogy segítsen neki. Ahn Boszorkány először nagyon tiltakozik , de aztán a lány erőszakossága miatt kénytelen segíteni neki. Miután a lány megitta az ellopott  bájitalt, megkapta várva várt lábait.Ha Ni-nak azonban rá kell jönnie,hogy nem is olyan könnyű dolog,még emberként sem,hogy megszerezze Shi Kyung szívét. Az átváltozás után, Ha Ni-nak csupán 100 napja van, hogy megtalálja igazi szerelmét különben buborékká válik..Vajon Shi Kyung lesz az igazi?


Nagyon aranyos, kedves, poénos vígjáték, meglepő végkifejlettel.
Mindenkinek tudom ajánlani, aki szereti a romantikus vígjátékokat. 

 

Főszereplők:

         
The Mermaid-Jo Bo-Ah.jpg The Mermaid-On Joo-Wan.jpg The Mermaid-Song Jae-Rim.jpg The Mermaid-Park Ji-Soo.jpg The Mermaid-Kim Seul-Gi.jpg
Jo Bo-Ah On Joo-Wan Song Jae-Rim Park Ji-Soo Kim Seul-Gi
Kim Ha-Ni Lee Hyun-Myung Kwon Shi-Kyung Yoon Jin-A An Hye-Young
         
The Mermaid-Kim Min-Kyo.jpg The Mermaid-Nam Ju-Hyuck.jpg Lee Sun-Kyu The Mermaid-Jin Hee-Kyung.jpg The Mermaid-Kim Jae-Hwa.jpg
Kim Min-Kyo Nam Ju-Hyuck Lee Sun-Kyu Jin Hee-Kyung Kim Jae-Hwa
Do Ji-Yong Big Lee Sun-Kyu Hong Myeong-Hee Kim Woo-Sun
   
The Mermaid-Han So-Young.jpg The Mermaid-Ahn Kil-Kang.jpg
Han So-Young Ahn Kil-Kang
Deputy Section Chief So An Ma-Nyeo

 

 

Szerző:

                       Niki

Téma: Surplus Princess

Dátum: 2015.05.17

Feladó: B.Krisztina

Tárgy: S.Princess

Nagyon Cuki sorozatnak néz ki,megnézem.Szuper az összefoglaló. :-)

Dátum: 2015.05.25

Feladó: Niki

Tárgy: Re:S.Princess

Koszonom,nekem nagyon tetszett :)

Új hozzászólás hozzáadása