Strong Woman Do Bong Soon

Ismertető

A JTBC Tévécsatorna 2017. február és április között sugározta ezt a sorozatot és bár vígjátéknak van írva, néha erre rácáfol a sztori. 

Bong Soon családjában a női ágon, mindenki rendkívüli adománnyal születik. Hihetetlenül erős, akárcsak Superman. Áldás, vagy átok, ezt minden generáció másképp éli meg. Azonban ezt az adományt, könnyen elveszítheti az, aki nem jó céllal használja, vagy önösérdekből teszi. Így járt Bong Soon anyja is, így vesztette el erejét.

 Ahn Min Hyuk egy fiatal játéktervező cég vezérigazgatója. Halálos fenyegetéseket kap és elhatározza, hogy bár meg tudja védeni magát, mégis egy személyi testőrt alkalmaz. Kapóra jön, hogy szemtanúja lesz ahogy Bong Soon egy csapatnyi gengsztert móresre tanít. Elhatározza, hogy a lányt alkalmazza testőrének. Bong Soon álma volt, hogy bekerüljön a céghez, mint játéktervező, de, mint testőrt alkalmazzák végül. Bong Soon azonban nem igazán tud testőrként dolgozni és inkább Ahn Min Hyuk menti meg a veszélyes helyzetekből. Időközben, egy pszichopata is belép a sztoriba, aki lányokat rabol és gyűjti őket. Innentől a vígjáték, thrillerbe fordul.

 Bong Soon régi szerelme, a rendőr Kook Doo csapata kapja az ügyet, mivel a hozzájuk tartozó kerületekben történik a sok nő elrablása. A pszichopata rendkívül okos és mindenre elszánt, még Bong Soon legjobb barátját is elrabolja. Min Hyuk hamar megkedveli a picike, törékenynek tűnő lányt és lassan Bong Soon is viszonozza az érzéseit, de még mielőtt mindenki boldog lehetne a pszichopata minden gyűlölete Bong Soon-ra száll. Mindenáron el akarja pusztítani a lányt. Az izgalmak még csak ekkor kezdődnek igazán. 
Nagyon vicces sztori és ugyanakkor tényleg izgalmas is tud lenni.
Park Hyung Sik már a Hwarangban is nagyon szimpatikus volt,  hát még ebben a sztoriban.

 

Főszereplők:

A young woman born with superhuman strength who tries to use her powers for good.
An oddball chaebol heir and CEO of a gaming company, who hides his pain underneath his cheeky demeanor.
An idealistic rookie detective who is passionate about justice.

 Do Bong-soon rokonai:

  • Ahn Woo-yeon as Do Bong-ki, Bong-soon's twin brother
  • Shim Hye-jin as Hwang Jin-yi, Bong-soon's mother
  • Yoo Jae-myung as Do Chil-goo, Bong-soon's father
  • Park Bo-mi as Na Kyung-shim, Bong-soon's friend

 

Szerző:

                Krisztina

Téma: Strong Woman Do Bong Soon

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása

Képgaléria: Strong Woman Do Bong Soon