Still Marry Me

Ismertető:

Az összefoglalóm ma, egy 2010-es, 16 részes,romantikus vígjátékról szól. 
A sztorinak, három vénlánynak számító, azaz 35-36 éves nő a főszereplője, akik barátnők, segítik egymást, reményt és életkedvet adnak egymásnak, jóban-rosszban.


Az egyikük, Lee Shin Young, aki újságíró és riporter, a történet elején még boldogan randevúzik barátjával és a férfi feleségül kéri egy gyönyörű, gyémánt eljegyzési gyűrűvel. Shin Young, nagyon boldog, kollégáinak és barátnőjének is újságolja boldogságát. Az eljegyzés után azonban, kiküldik Shin Young-ot egy helyszíni tudósításra az esti hírekhez, ahol aztán egy égő szállodai szoba ablakából kilógva látja viszont vőlegényét, segítségért kiáltozva.A látványt súlyosbítja, hogy mellette egy fiatal lány, aki láthatóan, nem húga, vagy esetleg rokona. Shin Young-nak ráadásul, mindenképpen interjút kell készítenie a tűzből kimenekített párocskával, így odaáll a férfi elé és kérdőre vonja, hogy mi történt?? 

Persze, választ nem kap, a vőlegény inkább bevonul a mentőautóba. Legközelebb pedig akkor hallat magáról, amikor elküldi Shin Young-hoz a fiatal barátnőjét, hogy adja vissza a gyűrűt amivel eljegyezte és a lány mellesleg közli vele, hogy nagyon sajnálja, hogy utolsó esélyét is eljátszotta a házasságra. Mivel a gyűrű nincs éppen nála, így akkor nem tudja visszaadni,ráadásul a munkahelyén is egyre inkább a fiatalabbak kerülnek előnybe és főnöke sincsen megelégedve munkájával. Ez pedig különösen érzékenyen érinti, hiszen, nagy szerelmét, vőlegényét hagyta el, hogy Amerikában tanulhasson és munkájában sikeres lehessen. Eljegyzésük után ugyanis, Sang Woo szeretett volna összeköltözni vele, de Shin Young a kétéves amerikai tanulmányutat választotta. A két év letelte után aztán megbánta döntését és felkereste Sang Woo-t, hogy elmondja,még mindig szereti, de a férfi azt mondta, hogy már mást szeret és nemsokára meghívja az esküvőjére. 

Shin Young úgy érzi, hogy minden rosszra fordult életében és szeretne választ kapni kérdésére a férfitól aki átverte,így barátnője kíséretében elmegy a hűtlen vőlegény házához. Ott azonban meglepetés éri őket, mert egy másik nő, nyilvánvalóan ugyanilyen okból, dühösen ordibál a férfi ablaka alatt, amíg egy nő nyakon nem önti egy vödör vízzel. Később, eszébe jut Shin Young-nak, hogy hol is látta a nőt és rájön,hogy Jung Da Jung, a híres fordító-tolmács, aki még az elnöki tárgyalások során is sokszor látható a televízióban. Nemsokkal később, felkeresi Da Jung és kiderül,hogy régen osztálytársak voltak. A szegény családból származó lány, nagyon kemény munkával, rengeteg tanulással küzdötte magát idáig és már csak férjhez menni szeretne, nagyon hisz benne, hogy találni fog egy jóképű, gazdag, kedves férjet.

Az este aztán, Shin Young lakásán végződik, sok itallal és hazafelé menet Da Jung beleesik a még friss aszfaltba és elalszik,mire felébred beleragad és onnan hívja Shin Young-ot segítségül. Kéri, hogy siessen,mert az útépítő munkások, nemhogy segítettek volna neki, de elrohantak,hogy feljelentsék a rendőrségen amiért tönkretette a munkájukat. Nehezen, de sikerül kiszedni Da Jung-ot az aszfaltból és bár sok haja kihullott közben, de a rendőrség elől sikerült elmenekülnie. Nemsokkal később aztán, Da Jung odaköltözik Shin Young-hoz és barátnőjéhez, a nagyon sikeres, csinos Kim Bu Gi-hoz, aki éttermi tanácsadó. Így most mindhárman Bu Gi gyönyörű és modern lakásában laknak.

Bu Gi egy tízéves eljegyzésből lépett ki, ahol vőlegénye és annak családja ,amennyire csak lehet kihasználta,amióta csak megismerte a férfit, azóta mosogatott náluk mindennap, a munkája után,amíg a család többi tagja társasozott, vagy tévét nézett. Vőlegénye pedig megsajnálta és vett neki egy pár gumikesztyűt. A pohár akkor telt be Bu Gi-nál, amikor anyósa, nemcsak lánya esküvőjének árát akarta vele kifizettetni, de még a friss házasok hiányzó háztartási gépeinek beszerzése is rá hárult volna. Ekkor végre szakított vőlegényével és egy harcművész mestertől,nemcsak a harc művészetét, de az önbizalmat és határozottságot is megtanulta.A három nő közül, már csak Da Jung szeretne férjhez menni és hisz az álompasiban, Bu Gi és Shin Young pedig a szakmai sikerekre szeretne koncentrálni. Persze az élet másképp alakítja.


Nagyon tetszett ez a sorozat, tele van vicces jelenetekkel és olykor igen elgondolkodtató is, hogy akkor most végül is mit tegyen egy harminc feletti nő, ha szeretné megtalálni a párját, férjét. Mindenkinek tudom ajánlani, nagyon szórakoztató, mindhárom színésznő szuper jó alakításával, Kim Bum-ról nem is szólva. 

 

Főszereplők:

     
The Woman Who Still Wants To Marry-Jin-hie Park.jpg The Woman Who Still Wants To Marry-Ji-won Uhm.jpg The Woman Who Still Wants To Marry-Bitna Wang.jpg
Park Jin-Hee Uhm Ji-Won Wang Bit-Na
Lee Shin-Young Jung Da-Jung Kim Bu-Gi
     
The Woman Who Still Wants To Marry-Pil-mo Lee.jpg The Woman Who Still Wants To Marry-Kim Beom.jpg The Woman Who Still Wants To Marry-Cheol-ho Choi.jpg
Lee Pil-Mo Kim Beom Choi Cheol-Ho
Yoon Sang-Woo Ha Min-Jae Na Ban-Seok
     
Still Marry Me-Park Ji-Young (12-08-1969).jpg Still Marry Me-Kim Yong-Hee.jpg Still Marry Me-Ahn Hye-Kyeong.jpg
Ji-yeong Park Kim Yong-Hee Ahn Hye-Kyeong
Choi Sang-Mi Ha Myeong-Seok Hye-Jin

 

Szerző:

            Belinszky Erika

 

Téma: Still Marry Me

Dátum: 2015.04.19

Feladó: Erda

Tárgy: Still Marry Me

Emlékszem, egy éve láttam és mindig akkor kapcsoltam rá, amikor éppen kezdtem "leülni", nagyon szórakoztató, köszi, hogy feltetted ! :-)
E.

Dátum: 2015.04.19

Feladó: Erika

Tárgy: Re:Still Marry Me

Tényleg, ha elkezdi nézni az ember, belemerül a főszereplő nők problémáiba és a sok poénos helyzet is szórakoztató ☺

Dátum: 2015.04.16

Feladó: Erika

Tárgy: Still marry me

Köszi, donszengem ☺

Dátum: 2015.04.16

Feladó: B.Krisztina

Tárgy: Still Marry Me

Remek sorozat,jó szereplőkkel.Szuper,hogy írtál róla Unni :-)

Új hozzászólás hozzáadása