Snow Lotus

Szintén egy minidrámáról szól a mai összefoglalóm, 2015-ös, két részes dorama, az SBS csatorna vetítette.

A történet női főszereplője, Han Yeon Hee, aki rajztanárnő egy középiskolában. Szerény körülmények között él, testvérével és annak kisfiával. Amikor a cégnél, ahol Yeon Hee nővére  dolgozik, gyermekrajzversenyt hirdetnek, a lány is elmegy, azonban férfinak öltözik, így segít unokaöccsének a versenyben. A vállalat igazgatója, Lee Soo Hyun, véletlenül meglátja, hogy mit rajzolt Yeon Hee és megdöbben, ugyanis a rajz, pontos mása, az általa minden éjszaka, álmában látott lánynak.

Titkárával aztán,  előkerítteti a lányt, akit azonban mindenki férfinak hisz,  mert nővére, azt mondta, hogy kisfia nagybátyja. A tervezési osztályon kezd dolgozni Yeon Hee és napról napra közelebb kerülnek egymáshoz főnökével, Soo Hyun-nal. Lassanként az is kiderül, hogy álmukban, mindketten a Joseon korban járnak, ahol már ismerték egymást.

Szerintem,  a két részhez képest,  egy teljes drámát alkottak, nekem nem hiányzott semmi belőle és igazán  tetszett. Nagyon jó, ha például kevés időnk van, de szeretnénk egy jó kis doramát látni.

 

 

 

 

                                            

Téma: Snow Lotus

Dátum: 2016.01.14

Feladó: Erda

Tárgy: Snow Lotus

Wow, de jó kis ajánlat, éppen valami ilyesmire vadásztam :-)
Köszi!!!! :-)

Dátum: 2016.01.13

Feladó: B.Krisztina

Tárgy: Snow Lotus

Mindig örülök,hogyha Ji Jin Hee,szerepel egy filmben vagy sorozatban,mert a Dongi Yi óta nagy kedvencem.A sztori is érdekes,szuper,hogy írtál róla Unni.❤❤❤

Dátum: 2016.01.13

Feladó: Erika

Tárgy: Re:Snow Lotus

Igen, Ji Jin Hee, nekem is nagy kedvencem, de az I Have a lover -ben annyira idegesített a szerepe, hogy most jó volt látni normálisabb karakterben. Persze, nyilván ettől jó egy színész, hogy a rossz és idegesítő karaktert is hitelesen játsza el. :-) :-) :-)

Új hozzászólás hozzáadása