Single Daddy in Love

Ismertető:

Ezt a sorozatot, 2008-ban, a KBS TV csatorna tűzte műsorára, mindössze 16 résszel, bár szerintem, a 16 rész pont elég is volt a sztorinak.


Kang Poong Ho, egyedül neveli 7 éves kisfiát. Nappal rovarirtóként dolgozik, éjszakánként pedig boksz mérkőzéseket vív. Kang San, nagyon kedves, értelmes fiú. Szinte egyedül vezeti a háztartást és mindenben édesapja segítségére van.


Egy napon, Kang Poong véletlenül összeismerkedik egy kedves rezidens doktornővel, Jeon Ha Ri-val. Bár, sokszor elutasítóan bánik a lánnyal, mégis, Ha Ri szerelmes lesz az egyedülálló apukába. Ha Ri, remekül zongorázik és észreveszi, hogy Kang San-nak is van tehetsége, és kedve, a zongorázáshoz. Amikor Kang Poong megtudja, hogy fia zongorázni tanul, hatalmas indulat szabadul fel benne, megtiltja fiának, hogy zongora közelbe menjen. Csak lassan derül ki, hogy miért tiltakozik ennyire Kang Poong, a zongorázás ellen.

Kang San édesanyja ugyanis zongorista volt, és hogy híresebb lehessen, feladta családját,és külföldre ment tanulni,ott megismerkedett egy gazdag orvossal, és feleségül ment hozzá.A gazdag orvos pedig nem más, mint Ha Ri apja. Jeon Ki Suk, már kezdetben sem nézi jó szemmel Ha Ri választottját és hamarosan fény derül újdonsült felesége múltjára is.


Kezdetben Yoon So Yi, nem vesz tudomást gyermekéről, a történések azonban súlyos fordulatot vesznek, Kang San ugyanis nagyon beteg lesz, és meg kell operálni.Összességében, egy kedves történet, de sokszor volt Kang Poong karaktere inkább idegesítő, mint szerethető. Egy főszereplőtől pedig elvárható, hogy legalább a történet felénél megváltozzon pozitív irányba.


Mindenesetre, kellemes kikapcsolódást nyújt, és a sztorit sem húzták el.

 

Főbb karakterek:

Single Daddy in Love-Oh Ji-Ho.jpg Single Daddy in Love-Kang Sung-Yeon.jpg Single Daddy in Love-Huh Yi-Jae.jpg Single Daddy in Love-Park Chan-Hwan.jpg Single Daddy in Love-Ahn Do-Kyu.jpg
Oh Ji-Ho Kang Sung-Yeon Huh Yi-Jae Park Chan-Hwan Ahn Do-Kyu
Kang Poong-Ho Yoon So-Yi Jeon Ha-Ri Jeon Ki-Suk Kang San
         
Single Daddy in Love-Lim Ju-Hwan.jpg Single Daddy in Love-Shin Dong-Hee.jpg Single Daddy in Love-Kim Ha-Eun.jpg Single Daddy in Love-Lee Doo-Il.jpg Single Daddy in Love-Min Wook.jpg
Lim Ju-Hwan Shindong Kim Ha-Eun Lee Doo-Il Min Wook
Min Hyun-Gi Oh Chil-Goo Jo Kyung-Ah Koo Sang-Tae Min Joong-Ho
     
Single Daddy in Love-Kim Ja-Ok.jpg Single Daddy in Love-Jang Ji-Min.jpg Single Daddy in Love-Jeong Jae-Sun.jpg
Kim Ja-Ok Jang Ji-Min Jeong Jae-Sun
Jung Eun-Ji Park Min-Joo Lee Wal-Soon

 

Szerző:

          Belinszky Krisztina

Téma: Single Daddy in Love

Dátum: 2015.05.06

Feladó: Erda

Tárgy: Single Daddy in Love

Köszi, szerintem nagyon jó választás és nagyon frappáns az ismertető is. Kedvet kaptam :-)

Dátum: 2015.05.06

Feladó: B.Krisztina

Tárgy: Re:Single Daddy in Love

Köszönöm Erda,ha az ismertető alapján kedvet kaptál,ehez a sorozathoz,biztosan nem fogsz csalódni.
:-) :-)

Dátum: 2015.05.06

Feladó: Erika

Tárgy: Re:Re:Single Daddy in Love

Gratula a szupi ismertetőhöz donszengem ☺

Dátum: 2015.05.07

Feladó: B.Krisztina

Tárgy: Re:Re:Re:Single Daddy in Love

Köszönöm,Unni. :-) :-)

Új hozzászólás hozzáadása