Shopping King Louis

Ismertető:


Most egy 2016-os sorozatról szeretnék írni nektek. 16 részes, az MBC csatornán futott, szerda és csütörtökönként. 

A férfi főszereplő Kang Ji Sung (Seo In Guk) , egy gazdag örökös, akit leginkább Louis a vásárlókirályként emlegetnek. Szüleit elveszítette, ezért már csak gondoskodó nagymamája és az apjaként tisztelt Kim titkár maradt neki.

 Minden szabadidejét vásárlással tölti, hiszen ehhez rendkívüli tehetsége van. A női főszereplő Go Bok Shil (Nam Ji Hyun) , aki vidéken él nagymamájával, hiszen ő is elveszítette szüleit. Minden nap keményen dolgozik az áram nélküli házban, hogy segítse mamáját. Azonban Bok Shil mamája belebetegszik abba, hogy kisebbik fiú unokája elment otthonról és vissza sem jött.

Nagymamája elvesztése után a lány úgy dönt, hogy elmegy Szöulba és megkeresi öccsét, hiszen itt már nincs miért maradnia. Eközben Louis is megérkezik Szöulba, azonban balesetet szenved és elveszíti minden emlékét, még nevére sem emlékszik. Bok Shil épphogy leszáll a buszról, megpillantja Louis-t, aki rég elveszett testvérének melegítőjében kuporog az út szélén. Elhatározza, hogy mivel Louis semmire sem emlékszik múltjából, ezért magához veszi és vigyáz rá, ameddig emlékei vissza nem térnek, valamint Louis megígéri, hogy segíteni fog neki megkeresni Bok Nam-ot, az öccsét. Vajon vissza fognak térni Louis emlékei és képes lesz majd segíteni Bok Shil-nak?
 

 

 

Szerző:

                 Niki

Képgaléria: Shopping King Louis

Téma: Shopping King Louis

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása