She's so Lovable

Ismertető:

Ez a sorozat, bár tetszett, de elsősorban Rain miatt néztem meg, mert  őt nagyon szeretem, de a női főszereplő, Krystal is jó színésznő szerintem, a Heirs-ben és a Beautiful you-ban is láttam és hiteles volt mindkét szerepben, ahogy itt is az.. Tavalyi, 2014-es készítésű, 20 részes. Igazából, mivel mellékvonalon, Infinity K-Pop együttes is látható, illetve az egyik tagjuk, Kim Myung Soo, filmben, Si Woo szintén főszereplőnek mondható. Adott tehát egy híres zenei producer cég, akinek elnöke, Lee Jong Ho és fia, Lee  Hyun Wook, aki nagyon tehetséges, sikeres dalszerző. Egy nap, amikor Hyun Wook barátnőjével autózik hazafelé, vitatkoznak útközben, Yoon So Eun elmondja a fiúnak, hogy szakítani szeretne és hazautazni szülővárosába. Hyun Wook lehúzódik az út szélére és kiszáll telefonálni, barátnője a kocsiban marad, az úton, kocsijuk mögött tömegkarambol történik és egy teherautó nekisodródik autójuknak, hiába ugrik a kocsihoz, már nem tudja So Eun-t megmenteni, a karjai közt hal meg.

Ezután, úgy dönt, hogy maga mögött hagyja, nemcsak a várost, de soha többé nem ír dalokat és soha többé nem randizik. Vidékre megy kutyájával Dal Bong-al, akit még kölyökkorától,  barátnőjével együtt neveltek. Egy barátja, aki szintén az apja cégénél dolgozik véletlenül összefut vele, így kiderül hol bujkál a világ elől és nem sokkal később már házában látja vendégül, egykori asszisztensnőjét, a rámenős és nagyon határozott, Shin Yoon Hae-t, aki régóta szerelmes a fiúba. Ráveszi, hogy találkozzon apjával a közeli szállodában, mert nagyon fontos dolgot kell megbeszélniük. Hyun Wook így el is megy , telefonál neki közben a nyomozó, aki már évek óta keresi a fiú megbízására, halott barátnőjének, So Eun-nak a húgát, aki nagyon fontos volt testvérének, ezért szeretne gondoskodni róla. Úgy tűnik, hogy Yoon Se Na-nak, most végre nyomára bukkantak, egy barátnőjénél lakik .

A szállodában, apjával történt megbeszélésen kiderül, hogy szeretné, ha fia átvenné a cégét, mert egészsége megromlott. Hyun Wook nem akarja elvállalni a cégvezetést és elgondolkozva sétálgat a szállodai medence mellett, amikor kutyája odaszalad egy fiatal pincérlányhoz, pedig általában nem mondható barátságosnak, mégis kivételt tesz a lánnyal, aki örömmel simogatja, de egy hirtelen mozdulatára elveszti egyensúlyát és, ha Hyun Wook nem kapja el, a vízbe esik. A lánynak nagyon tetszik a férfi és mivel Dal Bong szemmel láthatóan ragaszkodik hozzá, Hyun Wook megkéri, hogy amikor dolga van, vigyázzon kutyájára. Találkozni indul a keresett Se Na barátnőjével, hátha tud valamit a lányról, egyáltalán nem sejti, hogy akire szeretett kutyáját hagyta, nem más, mint Yoon Se Na.

A találkozó hiábavalónak bizonyul, mert a barátnő azt gondolja, hogy a Se Na-t üldöző behajtók keresik és semmit nem mond a lányról. Eközben, a szállodában az Infinity koncertezik és Se Na, a kutya felügyeletét másra bízva a koncerten felszolgálók között dolgozik, hogy cd-jét, saját szerzeményeivel átadhassa meghallgatásra. Az együttes énekese azonban megtalálja a cd-t, de mivel Se Na végighallgatta, hogy a fiút megalázták, így az bosszúból lejáratja mindenki előtt, ráadásul az időközben visszaérkezett Hyun Wook is nagyon mérges rá, mert kutyája eltűnt. Szerencsére Dal Bong előkerül, Se Na-t azonban kirúgják állásából és már majdnem elutazik a városból, amikor a nyomozó felhívja Hyun Wook-ot és elmondja, hogy akit keres nem más, mint Se Na. A fiú még a buszmegállóban utoléri, de nem megy oda és a lány elutazik. 

Hyun Wook úgy dönt, hogy mégis elvállalja apja cégének vezetését, megtudja, hogy Se Na, aki szintén dalszerzői karrierről álmodik, ételkiszállítóként dolgozik, ezért mindig a lánnyal hozatja ki rendelését és amikor Se Na felismeri az általa szerzett dalt, mint az Infinity új számát, úgy dönt, ad egy esélyt neki és felveszi a céghez, mint dalszerzőt, hogy bizonyíthassa, hogy van tehetsége és kitartása ehhez a szakmához. Közben persze egymásba szeretnek és a cégnél sok intrika és ármánykodás nehezíti szerelmüket.

Alapvetően jó volt, tetszett a sorozat, kicsit a vége felé, Se Na túlzásba esett, de ezt mindenki döntse el maga, nekem úgy tűnt a dolog. Szerintem, azoknak fog tetszeni, akik szeretik a könnyű, romantikus sztorikat.

 

Főszereplők:

Too Lovely Girl for Me-Rain.jpg Krystal Too Lovely Girl for Me-Cha Ye-Ryun.jpg L Too Lovely Girl for Me-Kim Jin-Woo.jpg
Rain Krystal Cha Ye-Ryun L Kim Jin-Woo
Lee Hyun-Wook Yoon Se-Na Shin Hae-Yoon Shi-Woo Seo Jae-Young
         
Too Lovely Girl for Me-Na Hae-Ryung.jpg My Lovely Girl-Park Young-Gyu.jpg My Lovely Girl-Kim Hye-Eun.jpg My Lovely Girl-Dani.jpg My Lovely Girl-Jo Hee-Bong.jpg
Na Hae-Ryung Park Young-Gyu Kim Hye-Eun Dani Jo Hee-Bong
Yoo Ra-Eum Lee Jong-Ho Oh Hee-Sun Lee Min-A Kang Tae-Min

 

Szerző:

              Belinszky Erika

Szavazás

Melyik filmben tetszett legjobban Rain?

She's so Lovable (8)
42%

Full House (7)
37%

A Love to Kill (4)
21%

Összes szavazat: 19