Seondal : The man Who sells the river

2016 júliusában volt a premierje ennek a vígjátéknak.

Kim In Hong, aki a kínai támadások miatt minden rokonát elveszíti, csak Bo Won-nak köszönheti, hogy életben maradt. A férfi ugyanis, megmutatta, hogy a földön fekvő, rengeteg hulla között, csak úgy menekülhet meg, ha halottnak tetteti magát. Ezért,  fiatal barátjával, Gyeon-nal ès Bo Won-nal együtt,  így is tettek és valóban megúszták a biztosnak látszó halált. Az iszonyatos öldöklés utàn aztán,  az elhaladó kínai sereg èlén, egy Joseon-i miniszter lovagolt és Kim In Hong véletlenül kihallgatta a beszélgetést, amelyből világossá vált, hogy a vérengzés a király tudta és beleegyezésével történt. In Hong ekkor megfogadta, hogy ezentúl ahol csak lehet, kiforgatja vagyonából a nemeseket.

Valóban így is lett ès nem sokkal később már a Füllentèsek mestere néven híresült el, Bo Won-nal együtt, aki minden átverésben hű társa lett. Nemcsak nemesektől csaltak ki pénzt, de megesett, hogy a királyi udvarba is bejutottak, a kincstár aranykészletével kereket oldva, In Hong pedig királyi ruhában menekülve. Egy másik esetben pedig,  minisztertől csaltak ki pénzt, aki halálosan beleszeretett a nőnek öltözött, In Hong-ba. Azonban,  mindez már nem volt elég számukra ès nagyobb fába vágták a fejszét, méghozzá az akkori idők legnagyobb és legtöbb hasznot hozó üzletébe, a dohányba.

Szokásuk szerint,  mindent profi módon megszerveztek, azonban Gyeon, akit In Hong mindig igyekezett távol tartani a dolgaiktól, most mégis àldozatául esett nagyratörő tervüknek. In Hong ekkor elhatározza, hogy bosszút àll a fiúért.
Szerintem nagyon jól sikerült ez a vígjáték ès Yoo Seung Ho is remekelt a szerepben. Kellemes kikapcsolódást nyújthat a film,pont két órára.

 

Main cast

Supporting cast

 

                                       

Téma: Seondal : The man Who sells the river

Dátum: 2016.10.08

Feladó: Erda

Tárgy: Seondal

Remek film, remek ismertető... köszönet érte:-)

Új hozzászólás hozzáadása