Secret Message

A női főszereplőnk,ezúttal egy japán hölgy , Haruka, aki színpadi fellépőként dolgozik. Volt barátjához, első szerelméhez, még mindig nagyon kötődik, folyamatosan LINE-üzeneteket küld neki, még akkor is, hogyha azok elolvasatlanok maradnak. Nem törödve legútóbbi szakításával,Haruka még mindig szerelemben szeretné leélni az életét.

A férfi főszereplő, Woo Hyun, aki egy becsvágyó filmrendező. Ő is nemrég szakított barátnőjével,akit nagyon szeretett. Nehezen fogadja el a történteket, még mindig nem tudta feldolgozni. Most éppen interjút készít emberekkel,akik mesélnek a szerelemről,azzal kapcsolatos tapasztalataikról. Woo Hyun ezek után már nem igazán hisz a szerelemben.

Amikor azonban,elkezd beszélgetni üzenetben,egy lánnyal,minden megváltozik. Woo Hyun-nak és Haruka-nak fogalma sincs,hogy egymással beszélgetnek,hiszen még sosem látták egymást. Ennek ellenére egyre közelebb kerülnek egymáshoz,megkedvelik egymást. Ugyan nem beszélik egymás nyelvét,mégis jól érzik magukat amikor beszélhetnek.

A dorama,kicsit szomorkás hangulatú,kettőjük szomorú és boldog pillanatairól szól. Vajon két ismeretlen sorsa képes úgy összefonódni,hogy megváltoztassák egymás életét?

 

 

                                             

Téma: Secret Message

Dátum: 2016.04.26

Feladó: B.Krisztina

Tárgy: Secret Message

Ez is egy jó kis sztori.Szuper az összefoglalód Niki. :-)

Dátum: 2016.04.27

Feladó: Niki

Tárgy: Re:Secret Message

Köszönöm szépen :)

Új hozzászólás hozzáadása