Secret Garden

Ismertető:

Ez a 2010-ben készült romantikus, fantasy dorama, 20 részes. A történet női főszereplője, Gil Ra In, a kaszkadőrnő, akit kemény munkája ellenére, mindenki lenéz.


Egy nap, forgatás előtt gyakorolnia kell pár mozdulatot a színésznővel, akit helyettesít a jelenetben.  Gyakorlás közben azonban, megbotlik a színésznő és Ra In eléugrik, így pont ráesik, így csupán a körme törik be, míg Ra In mély sebet szerez ezzel a karjára, mégis mindenki a színésznőt pátyolgatja.  Egyedül, főnöke, aki kicsit férfias viselkedése ellenére is kedveli a lányt, áll ki mellette.  Ra In,  maga sem veszi komolyan sérülését, nem is foglalkozik vele.  Nemsokkal később, felkeresi őt, Kim Joo Won, aki tulajdonképpen, nem is vele, hanem a színésznővel akart beszélni, de hasonló ruhájuk miatt összekeverte őket.

A hírneves luxusáruház vezetője, Joo Won, unnokaöccse miatt jött el a dívához, ugyanis a nők körében igencsak népszerű popénekest, Oska-t, megzsarolta pár közös képpel a múltjukból.  Miután azonban Ra In helyreigazította a tévedést személyét illetően, eléggé goromba viselkedéssel, elhagyja a szobát és a bámuló igazgatót, aki nincs hozzászokva az ilyen stílushoz. A lányt azonban, nem tudja kiverni a fejéből, ezért másnap is elmegy a forgatás helyszínére. Ra In ekkor rosszul lesz az elhanyagolt sebe miatt, ezért Joo Won beviszi a kórházba, ahonnan aztán főnöke hozza ki, de a lány addig erősködik, míg hagyja őt egyedül hazamenni. Joo Won is utánamegy, mert haza akarja kísérni, hiszen még mindig aggódik érte, de Ra In nem engedi. Miközben, az út mentén veszekednek, megjelenik Oska és kiderül, hogy Ra In-nel már ismerik egymást, korábban együtt szerepeltek egy filmben.

A lány végül egyedül megy haza barátnőjéhez, akivel együtt lakik egy rozzant kis házban, de Joo Won gondolatai továbbra is Ra In körül járnak, akin minél jobban szeretne segíteni, egyre inkább nem kér a segítségéből.  Később, Ra In akciós csapata, elutazik Jeju-ra, egy forgatásra, főnöke pedig a lány lelkére köti, hogy ne menjen utánuk, mert nincs még olyan jól. A lány azonban mégis utánuk megy, mert nyer egy ingyen utazást a szigetre, Joo Won cégének köszönhetően.

A szigeten aztán megint összehozza a sors Joo Won-nal és Oskával, egy szállodában szálltak meg.  Másnap, a forgatás előtt, amire Ra In mindenképp szeretne elmenni, bicikliversenyt tartanak a szigeten, hárman, a lány és a két fiú, Oska és Joo Won. A verseny során, a fiúk megelőzik Ra In-net, aki egy elfordult táblának köszönhetően eltéved. Joo Won, aki hallotta a lány kiáltását az adóvevőn keresztül, a keresésére indul.  Mikor azonban megtalálja, Ra In közli vele, hogy nem kiáltott, nincs is semmi baja, csupán tönkrement a biciklije. 

Körülnéznek, látják, hogy egy rejtélyes, titokzatos erdőrészen vannak és felfedeznek egy régi fa táblát, felirattal : Secret Garden, erdei vendéglő . Elhatározzák, hogy, ha már idetévedtek, benéznek a vendéglőbe. A háziasszonytól ételt rendeltek, amihez kaptak két üveg bort ajándékba, amiből az egyiket a lány, másikat Joo Won issza meg. Másnap reggel pedig, ennek a két üveg, varázsbornak köszönhetően, mindkét fél, a másik testében ébred fel, hiszen a lelkük helyet cserélt egymással.  Mindketten, meg kell, hogy ismerjék a másik életének nehézségeit.


Szuper jó sorozat, nem mindennapi témával és nagyon jó szereplőkkel, nekem főleg Ha Ji Won, nagyon tetszett ebben a szerepben. Mindenkinek tudom ajánlani, jó kis kikapcsolódást nyújt ez a sorozat. 

 

Főszereplők:

Secret Garden-Ha Ji-Won.jpg Secret Garden-Hyun-Bin.jpg
Ha Ji-Won Hyun-Bin
Kil Ra-Im Kim Joo-Won
stunt woman pres. of dept. store
       
Secret Garden-Yun Sang-Hyeon.jpg Secret Garden-Kim Sa-Rang.jpg Secret Garden-Phillip Lee.jpg Secret Garden-Lee Jeong-Seok.jpg Secret Garden-Yu In-Na.jpg
Yoon Sang-Hyun Kim Sa-Rang Phillip Lee Lee Jong-Suk Yoo In-Na
Oska Yeun-Sul Im Jong-Soo Han Tae-Sun Min Ah Young
pop star CF director action director musician dept. store worker
         
Secret garden-Kim Ji-Sook (1958).jpg Secret garden-Park Jun Keum.jpg Secret garden-kim sung oh.jpg Secret garden-choi yoon so.jpg Secret garden-Kim Seong Kyeom.jpg
Kim Ji-Sook Park Jun-Keum Kim Sung-Oh Choi Yoon-So Kim Seong-Kyeom
Moon Yeon-Hong Moon Boon-Hong Kim Sung-Oh Kim Hee-Won Moon Chang-Soo
Oscar's mom Joo-Won's mom Joo-Won's secretary Joo-Won's sister Joo-Won's granddad  
         
Secret garden-lee byung joon.jpg Secret garden-Seong Byeong-Suk.jpg Secret garden-Yun Ki Won.jpg Secret garden-kim kun.jpg Secret garden-you su jin.jpg
Lee Byung-Joon Sung Byoung-Sook Yun Ki-Won Kim Gun Yoo Seo-Jin
Park Bong-Ho Park Bong-Hee Choi Dong-Kyu Yoo Jong-Hun Lee Ji-Hyun
dept. store director Chang-Soo's wife president of Oscar Ent. Oscar's manager Joo-Won's shrink
 
Secret garden-jang su won.jpg
Jang Seo-Won
Hwang Jung-Hwan
stunt man

 

Szerző:

                     Niki

Téma: Secret Garden

Dátum: 2015.04.12

Feladó: Belinszky Krisztina

Tárgy: Secret G.

Kösssszi Niki,hogy írtál erről a szuper sorozatról.Remek összefoglaló :-)

Dátum: 2015.04.13

Feladó: Niki

Tárgy: Re:Secret G.

Koszonom szepen,nagyon vicces és izgalmas muszaj vegig nezni. :-) ;-)

Új hozzászólás hozzáadása

Szavazás

Ha Ji Won karaktere,milyen jellegű sorozatban tetszett a legjobban?

Romantikus (4)
18%

Vígjáték (3)
14%

Történelmi (11)
50%

Akció (4)
18%

Összes szavazat: 22