Save the Last Dance For Me

Ismertető:

Mai sorozatom, egy nagyon szép romantikus történet, krimivel fűszerezve  2004-ből, 20 részes.
Az Amerikában fotósnak tanuló, Kang Hyeon Woo, apja betegségének hírére hazautazik Koreába. Otthon aztán rájön, hogy becsapták és édesapja, szerencsére jó egészségi állapotnak örvend, csak fiát akarta visszacsalogatni a családi céghez.


Hyeon Woo, akit egy eldurvult vita után apja pofonüt, mérgesen otthagyja a családját és elhajt kocsijával, megáll egy benzinkútnál útközben és felvesz egy férfit az autójába, aki kirabolja és leszúrja, aztán kocsijával elmenekül. Mivel a kiégett kocsit később megtalálják és a benne lévő hulla kezén ott van Hyeon Woo órája, amit ellopott,  azt hiszik, hogy meghalt, balesetben. Valójában azonban lezuhant a szakadékba, amikor a rabló hasba szúrta. A vidéki panziótulajdonos, Ji Eun Su, a kórházból tart hazafelé édesapjával, akit kivizsgálásra vitt el az orvosához, Shin Jung Joon-hoz. A sötétben, egyszer csak, eléjük ugrik a sebesült Hyeon Woo, és felveszik kocsijukba, kórházba viszik.

Amikor magához tér, kiderül, hogy egyáltalán nem emlékszik, hogy kicsoda és honnan jött, így,bár Eun Su tiltakozik, de apja döntésére hazaviszik magukhoz a férfit és elszállásolják panziójukban, cserébe, mindenben segítségükre van az ügyes kezű fiú, akit elneveznek, Chang Ho-nak.
Hyeon Woo, boldogan éldegél a kis panzióban, napról-napra komolyabbá válik kapcsolata Eun Su-val és nem is sejti, hogy mennyasszonya, Yun Su Jin még mindig hisz benne, hogy él és hazavárja. A családi cégnél eközben, Yeong Tae Min próbálja átvenni az elnökséget, Hyeon Woo szülei mit sem sejtenek abból, hogy Tae Min-nek köze van fiuk balesetéhez. Ráadásul, Tae Min, nemcsak a cégnél, de Su Jin szívében is szeretne Hyeon Woo helyére kerülni. A bonyodalmak aztán ott kezdődnek, hogy egy véletlen során,  Tae Min  a családi cég számára próbálja elérni, Eun Su-nál és apjánál, földterületük eladását, elmegy a panzióba és nem más, mint az elvileg halott, Hyeon Woo nyit ajtót.

Ekkorra már, a Chang Ho-ként élő fiú elvette feleségül, Eun Su-t és, bár a lány apja meghalt, ezért sokáig gyászolták, de nagyon szeretik  egymást. Tae Min, aki már megszerezte a cég elnökségét, elhatározta, hogy a fiúnak meg kell halnia és  gondosan eltervezi a gyilkosságot, számításaiba azonban hiba csúszik, mert Hyeon Woo megszökik és menekülés közben, ismét fejsérülést szenved. Amikor magához tér, visszatérnek régi életének emlékei és hazamegy a családi otthonba, ahol szülei nagy örömmel fogadják. Kis idő múlva, Hyeon Woo, aki megtudja, hogy apja egészsége azóta valóban megromlott, átveszi a cég egy részének irányítását és visszatér menyasszonyához, Su Jin-hez. Eközben persze, Eun Su hiába várja vissza Chang Ho-t, semmit sem tud a fiúról, így a panziót, szomszédasszonyára, legjobb barátnője, Ahn Jang Mi anyjára hagyja és a városba utazik, hogy megkeresse szerelmét.

Amikor rátalál, a férfi persze egyáltalán nem emlékszik rá, sőt, kimondottan ellenséges vele, de Eun Su nem adja fel és Hyeon Woo cégénél kezd dolgozni, hogy közelebb kerülhessen hozzá.  Kemény harcot kell vívnia, nemcsak a fiú családjával, de Su Jin-nel is, aki még öngyilkosságra is képes vőlegénye megtartása érdekében.Ráadásul, Tae Min, aki a cég elnöke és a háttérben továbbra is Hyeon Woo ellen dolgozik, beleszeret Eun Su-ba és nem jól viseli, hogy szerelme viszonzatlan marad.


Nagyon szép, izgalmas dráma, szeretem, a zenéjét is nagyon sokszor hallgatom.
A főszereplő, a Hyeon Woo-t alakító, Ji Sung, nagyon jó színész, ebben a sorozatban is remekelt.

 

Főszereplők:

Save the Last Dance With Me-Ji Sung.jpg Save the Last Dance With Me-Eugene.jpg Save the Last Dance With Me-Lee Bo-Young.jpg Save the Last Dance With Me-Ryu Su-Yeong.jpg
Ji Sung Eugene Lee Bo-Young Ryu Soo-Young
Kang Hyeon-Woo Ji Eun-Su Yun Su-jin Jeong Tae-min
       
Save the Last Dance With Me-Lee Hye-Young (1971).jpg Save the Last Dance With Me-Kim Min-Joo.jpg Save the Last Dance With Me-Kim Byeong-Ki.jpg Save the Last Dance With Me-Kim Hyeong-Ja.jpg
Lee Hye-Young Kim Min-Joo Kim Byeong-Ki Kim Hyeong-Ja
Kang Hyun-Jung Ahn Jang-Mi president Joo Mrs. Son

 

Szerző:

             Belinszky Erika

Téma: Save the Last Dance For Me

Dátum: 2015.02.20

Feladó: Zoolii

Tárgy: Save the lastDance...

Lányok, szuperek vagytok! Én pasi vagyok, de ez megmozgatta az agyamat - mért olynakor jövünk rá dolgokra, amikor már késő..., vagy majdnem?
Kezdelek benneteket szeretni

Dátum: 2015.02.24

Feladó: Erika

Tárgy: Re:Save the lastDance...

Zolii!
Köszönjük szépen a dicsérő szavakat, reméljük továbbra is olvasol minket!:-)

Dátum: 2015.02.11

Feladó: Belinszky Krisztina

Tárgy: Save the Last...

Nagyon jó kis sorozat volt,de a végével megint voltak problémáim. :-(

Dátum: 2015.02.11

Feladó: Erika

Tárgy: Re:Save the Last...

Na igeeen...de azért még "belefér" kategória..a zenéjét imádom, pedig, általában jobban szeretem a koreai nyelvű főcímdalokat!☺☺

Új hozzászólás hozzáadása