Rough Cut

Ismertető:

Mai összefoglalóm témája,  egy 2008-as,  elég kemény film, két szuper színésszel a főszerepben, 113 percben.

A sztori egy színészről és egy gengszterről szól, ami közös bennük, hogy mindketten erőszakkal oldják meg problémáikat és amíg a gengszternek ez a munkájához tartozik, addig a színésznek, csak eljátszania kéne, hogy ilyen ember.Jang Soo Ta akciószínész, beképzelt és erőszakra hajlamos férfi, aki ráadásul még barátnőjét sem hajlandó felvállalni a nyilvánosság előtt, mindig titokban, Soo Ta autójában találkoznak. Egy alkalommal, amikor Soo Ta és színészkolléganője a rendezővel iszogatnak egy bárban, Gang Pae, a bár gengszterbandájának feje, átküldi egyik emberét hozzájuk, hogy autogramot kérjen. Soo Ta azonban nem írja alá a papírt és azt üzeni, hogy jöjjön és kérjen személyesen, tőle.

Gang Pae valóban megjelenik náluk és közli Soo Ta-val, hogy filmszerepet akar és szerezzen neki. Persze, esze ágában sincsen beajánlani egy filmbe sem, főleg miután megverték a menedzserét, de a sors úgy hozza, hogy a következő filmforgatási napon, egy akciójelenetnél, annyira elveszíti a fejét, hogy kiüti színészkollégáját, aki kórházba kerül és nem tudják folytatni a forgatást. Ráadásul, még a közvélemény is ellene fordul és az emberek követelik, hogy kérjen bocsánatot,  nyilvánosan. A film folytatásához, próbálnak színészt találni, de mivel Soo Ta, már második kollégáját jutatta kórházba, így nem akad olyan aki vállalkozna a másik főszerepre. Közben, anyagilag sem állnak fényesen a dolgok, hiszen a botrány miatt, rengeteg reklámot lemondtak, így Soo Ta, döntő lépésre szánja el magát. Felkeresi Gang Pae-t és felajánlja neki a szerepet, aki azzal a feltétellel vállalja el, hogy a verekedős jelenetek élesben mennek, valóban harcolnak egymással.

A film szerintem szuper, mindkét színész játéka nagyon tetszett, nagyon eltalált volt a szereposztás és örültem, hogy két kedvenc színészemet is láthatom, egy filmben.Mindenesetre, vérben sincs hiány, úgyhogy nem egy laza kis történet , az biztos.

 

Főszereplők:

     
Rough Cut-So Ji-Seob.jpg Rough Cut-Kang Ji-Hwan.jpg Rough Cut-Ko Chang-Seok.jpg
So Ji-Sub Kang Ji-Hwan Ko Chang-Seok
Gang-Pae (gangster) Jang Su-Ta (actor) Mr. Bong (director)

 

Szerző:

            Belinszky Erika