Romance is a Bonus Book

Tartalom:

A TVN csatornán volt látható ez a romantikus dráma. 
Kang Dan Yi és Cha Eun Ho,  már gyerekkoruk óta barátok. Dan Yi egy autóbalesetből mentette meg Cha Ho-t, aki egy jó pár évvel fiatalabb nála. Dan Yi majdnem egy évig volt kórházban a baleset miatt, Cha Ho mindennap meglátogatta és rengeteg könyvet olvastak együtt. Amolyan életreszóló barátság lett az övéké. Mikor, Dan Yi férjhezment,  Cha Ho nagyon szomorú volt, de nem merte bevallani, hogy már jó ideje szerelmes belé.
Dan Yi házassága elromlott, az életével együtt,  férje megcsalta és magára hagyta kislányukkal. Dan Yi azonban nem merte bevallani Cha Ho-nak, hogy mennyire zátonyra futott az élete. A kislányát magániskolába küldte és csak érte élt, hogy kifizethesse tanítattását. A lakásukat elvették és lebontásra ítélték, de Dan Yi ott lakott amíg el nem kezdték a bontást, víz, villany,  bútorok nélkül,  rémes körülmények között. Cha Ho erről semmit sem tudott. Folyamatosan próbált új munkát találni, de sehová nem vették fel. Cha Ho elismert író lett, sok bestseller könyvet írt és az Ő kiadójánál kapott munkát, Dan Yi.
Cha Ho szembesül vele, hogy szerelme min ment keresztül,  magához veszi a lányt, együtt élnek, de sokáig nem meri bevallani, igazi érzelmeit, leginkább azért sem,  mert Dan Yi,  mindig csak, mint kisöccsére tekint Cha Ho-ra. Azonban amikor belép a képbe az elismert és jóképű Seo Joon tervező,  ha nem akarja újra elveszíteni Dan Yi-t, lépnie kell.
Aranyos sorozat,  olyan bolondos és vidám, kellemes kikapcsolódás,  hideg, téli napokon.

 

Szereplők:

Szerző:

             Belinszky Krisztina

 

Képgaléria: Romance is Bonus Book

Téma: Romance is Bonus Book

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása