Riders Catch Tomorrow

Egy 2015-ös sorozatról szól ezúttal az  összefoglalóm, 12 résszel vetítette az E Channel csatorna.

A történet középpontjában, három fiú áll, akik nemsokára harminc évesek lesznek és  gyerekkori jóbarátok. A családi hátterük azonban nagyon különböző, Cha Ki Joon  közülük az egyedüli, akinek jómódú szülei vannak. Édesapja, Kínában dolgozik, ezért a fiú  már évek óta édesanyjával él, aki életének minden percét próbálja szabályozni, irányítani. Az anyja nyomására jelentkezik a jóhírű S-csoporthoz, ahová fel is veszik gyakornoknak. Munkája azonban nagy csalódás számára, mert rájön, hogy a cégen belül, fontosabbak az egyéni szövetségek és a rengeteg intrika, mint az emberek.

Kang Yoon Jae  a szépfiú és nagy nőcsábász köztük, akinek az apja egy gazdag, de eléggé kétes hírű nőt vett el a fiú anyjának halála után. Mivel, Yoon Jae  hallani sem akar a mostohaanyjáról, már nagyon korán eljött otthonról és mindenféle részmunkákkal próbálja eltartani magát. Együtt lakik a baráti társaság harmadik tagjával, Kim Joon Wook-al.

Joon Wook, aki elvesztette szüleit egy balesetben, egyik részmunkaidős állásából a másikba rohan, mindennap, de így sem tudja fizetni a szülei után rámaradt lakáshitelt. Közben próbál elhelyezkedni, hogy rendes, jól fizető állása lehessen, de mivel tanulmányait szülei halála után nem tudta befejezni, így nem veszik fel egy céghez sem. Barátnőjével, Eun Joo-val, már hét éve együtt vannak és a lány, szinte mindennap szóba hozza a házasságot. Joon Wook, még barátainak sem meri elmondani, hogy már a háza elárverezése fenyegeti, de amikor egy véletlen folytán Yoon Jae és Ki Joon is megtudja ezt,  Ki Joon vállalja, hogy hitelt vesz fel és kifizeti a házat.

Amikor Ki Joon munkahelyén, újabb incidens történik és felettese megpróbálja lefizetni, hogy hallgasson erről,  végképp elhatározza magát és beadja felmondását. Anyja ezután,  mivel semmivel sem tudja jobb belátásra bírni, kirakja otthonról. Ki Joon azonban kicsit sincs letörve emiatt és barátaihoz költözik,  hogy együtt megvalósítsák régóta dédelgetett álmát, hogy Szöulban, riksa üzletet nyissanak. Természetesen,  a szerelem is utoléri a történetben a három jóbarátot.

Elsőre nem tűnik túl érdekesnek ez a sorozat, de szerintem érdemes megnézni,  nagyon aranyos sztori,  szerethető karakterekkel.

 

Riders-Catch Tomorrow-Kim Dong-Wook.jpg Riders-Catch Tomorrow-Lee Chung-Ah.jpg Choi Min Riders-Catch Tomorrow-Yoon Jong-Hoon.jpg Riders-Catch Tomorrow-Choi Yeo-Jin.jpg
Kim Dong-Wook Lee Chung-Ah Choi Min Yoon Jong-Hoon Choi Yeo-Jin
Cha Ki-Joon Yoon So-Dam Kang Yoon-Jae Kim Joon-Wook Ko Tae-Ra
         
Riders-Catch Tomorrow-Mi-Ram.jpg Riders-Catch Tomorrow-Kil Hae-Yeon.jpg Riders-Catch Tomorrow-Joe Byeong-Gyu.jpg Riders-Catch Tomorrow-Jang Ho-Il.jpg Riders-Catch Tomorrow-Jung Yi-Rang.jpg
Mi-Ram Kil Hae-Yeon Joe Byeong-Gyu Jang Ho-Il Jung Yi-Rang
Seo Eun-Joo Bae Mi-Sun Kim Min-Joong Bae Hyung-Sun Baek Jin-Joo
 
Riders-Catch Tomorrow-Lee Hee-Jin.jpg
Lee Hee-Jin
 

 

 


                                           

Téma: Riders Catch Tomorrow

Dátum: 2016.02.25

Feladó: B.Krisztina

Tárgy: Riders Catch Tomorrow

Érdekes kis dráma,szuper az összefoglalód Unni :-)

Dátum: 2016.02.28

Feladó: Erika

Tárgy: Re:Riders Catch Tomorrow

Köszi donszengem

Új hozzászólás hozzáadása