Protect The Boss

Egy régebbi doramáról szól a mai összefoglalóm, 2011-ből, 18 résszel, az SBS csatornán játszották.

A történet női főszereplője, No Eun Seol, aki egy nem túl gazdag családból származó, már nem is éppen fiatal lány.  Eun Seol, már régóta  munkát keres, azonban mivel az iskolában nem voltak túl jó eredményei, illetve,  mert nem egy híres egyetemen végzett, nem indul akkora eséllyel az állásinterjúkon, mint a többi jelentkező. Eun Seol,  hangot is ad véleményének, mikor az egyik interjún még csak egy kérdést sem tesznek fel neki, a jelentkezési lapja alapján.

Az interjúztatók között volt, Cha Moo Won is, akinek azonban megtetszett a lány különlegessége és úgy gondolta, tökéletes titkárnője lenne a kicsit problémás, felnőtt létére gyerekesen viselkedő Cha Ji Heon-nak, ezért felveszi a lányt. Cha Ji Heon, a férfi főszereplő, már minden eddigi titkárát elüldözte maga mellől, érdekes és roppantul idegesítő viselkedésével. Eun Seol nagyon igyekszik beilleszkedni új munkahelyén, a hatalmas cégnél azonban,  mivel protekcióval került be, mindenki kibeszéli és kiközösíti.

Eun Seol, próbálja a legjobbat kihozni magából és segíteni főnökét. A vállalatnak, két lehetséges örököse van, az egyik Ji Heon, aki a cég igazgatójának a fia, viszont semmi érzéke nincs az üzlethez. A másik pedig,  Moo Won, aki nagyon megbízható és felelősségteljes,jó üzleti érzékkel. Később azonban,  a két fiú, már nemcsak a cégnél, de a magánéletben is szembekerülnek egymással, hiszen,   mindketten beleszeretnek Eun Seol titkárnőbe, aki így roppant kellemetlen helyzetbe kerül és fogalma sincs, hogy mihez kezdjen, szívére hallgasson, avagy az eszére? Vajon Eun Seol-nak sikerül beilleszkednie a céghez és túlélnie ott a két igazgató harcát a titkárnő szívéért?


 

 

                                             

Téma: Protect the Boss

Dátum: 2016.03.31

Feladó: B.Krisztina

Tárgy: Protect the boss

Régi film,de aranyos volt,tetszett.Persze Ji Sung is kellett hozzá.:-)
Szuper az összefoglalód,Niki. :-)

Dátum: 2016.04.01

Feladó: Niki

Tárgy: Re:Protect the boss

Köszönöm szépen,örülök hogy tetszik :-)

Új hozzászólás hozzáadása