Possessed

Tartalom:

Az OCN televízión volt látható ez a nagyon izgalmasnak ígérkező dráma. Akik szeretik a thrillert és a sorozatgyilkosos drámákat, azoknak ajánlom.
Kim Wak Chun nyomozónak, hosszú idő után végre sikerül elkapnia Hwang Dal Doo-t, az elvetemült sorozatgyilkost. Halálra ítélik és végre is hajtják az ítéletet.
Időközben, a nyomozó élete tönkremegy, elveszíti a családját is és alkoholista lesz. Majd, egy napon meggyilkolják. Az eset, a korábbiakhoz megszólalásig  hasonló módon lett elkövetve, na de Hwang  Dae Doo meghalt, így csakis egy követő lehetett a gyilkos. Az ügyet, Kang Pil Sung kapja, aki a korábbi Kim nyomozóhoz hasonlóan beleveti magát a nyomozásba. Sun Yang Woo, egy remek sebész, de ugyanakkor Hwang Dae Doo legynagyobb rajongója. Az ellopott hamvait, elviszi a legügyesebb sámánhoz és életre kelti Hwang Dae Doo lelkét. Elszabadul a pokol, rémesebbnél rémesebb gyilkosságsorozat indul el, ki tudja megállítani a tomboló, gonosz lelket...?
Kang Pil Sung segítségére lesz a halott sámán lánya Hong Seo. Egymásba szeretnek, de sajnos a gonosz azt nem nézi jó szemmel. Rémes válaszút elé kerülnek és képtelenek választani a szerelem és a halál között.
Sajnos, ez a történet korántsem végződik olyan kedvezően, mint az Abyss-ben.
Nem szeretem, ha egy kitalált történetnek tragédia a vége, de ettől függetlenül akik szeretik a borzongást, ez az izgalmas dráma, sok vérrel fűszerezve, kiszolgálja nézőit..

 

Szereplők:

Song Sae-byeok as Kang Pil-sung
Go Joon-hee as Hong Seo-jung

 

Szerző:

              Belinszky Krisztina

Képgaléria: Possessed

Téma: Possessed

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása