Playful Kiss

Ismertető:

Ez a sorozat, 2010-ben készült, 16 részes és van még plusz 7 része is,eredetileg,  de sajnos azt sehol sem sikerült megnéznem.
A történet főszereplője, egy butuska, folyton álmodozó, rosszul tanuló középiskolás lány, Oh Ha Ni.Bong Joon Gu, Ha Ni osztálytársa, már évek óta szerelmes a lányba,de nem meri neki bevallani érzelmeit. Ha Ni-nak, két hűséges barátnője van, Jong Ju Ri és Ko Min Ah. Ha Ni beleszeret,az iskola legjóképűbb fiújába, akiért minden lány rajong, Baek Seong Jo-ba, aki kitűnő tanulmányi eredményével, messze az iskola legjobb tanulója. Viselkedése azonban, egyáltalán nem ezt tükrözi, hiszen nagyon öntörvényű és goromba másokkal.


Ha Ni, édesapjával él egy kis házban, apja egy tésztaétteremben dolgozik, ahol iskola után a lány is gyakran segít neki a munkában. Mivel,Ha Ni-nak fogalma sincsen, hogyan vallja be érzelmeit Seong Jo-nak,ezért apja segítségét  kéri. Igy aztán, az apai tanácsot megfogadva,levelet ír a fiúnak, amelyben bevallja érzéseit.A levelet bedobja a szekrényébe,a válasz pedig már másnap meg is érkezik. Azonban, mikor Ha Ni kinyitja a levelet, nem igazán azt látja benne amit elképzelt.A lány ugyanis a saját levelét kapta vissza, melyben Seong Jo csupán a helyesírási hibáit javította ki. Ha Ni-nak fogalma sincsen, hogy mit tehetne a durva elutasítás után,de abban biztos, hogy Joon Gu közeledését semmiképpen sem fogadja el.


Egy napon aztán, egy földrengés miatt, házuk lakhatatlanná válik és el kell költözniük. Édesapja, egy régi jó barátja segítségét kéri, így az befogadja őket saját házába. Amikor aztán megérkeznek ideiglenes otthonukba, kiderül Ha Ni számára, hogy apja jó barátja, nem más, mint szerelme, Seong Jo édesapja. Mivel Ha Ni, nagyon rosszul áll a tanulásban, úgy gondolja, hogy jó ötlet a kellemeset a hasznossal összekötni és a fiú segítségét kéri, hogy legyen a tanulótársa, segítsen neki az év végi vizsgára tanulni. Az együtt töltött idő alatt aztán, Ha Ni és Seong Jo közel kerülnek egymáshoz és a lánynak, sok szenvedés és rengeteg tanulás után sikerül levizsgáznia.


Együtt mennek az egyetemre, itt azonban, Ha Ni-nak, komoly riválisa akad a fiú szívéért folytatott küzdelemben, a gazdag, szép és okos, Hye Ra személyében. A lány, próbálja észrevétlenül bár, de minden alkalmat és módszert megragadva megakadályozni,Ha Ni és Seong Jo kapcsolatát.


Kim Hyun Joong, szuper volt Seong Jo szerepében, picit a női főszereplő karaktere bosszantó volt, de Jung So Min nagyon jól játszott. Egyik kedvenc filmem, a zenéje még most is a csengőhangom, nagyon szeretem.

 

Főszereplők:

     
Mischievous Kiss-Kim Hyun-Joong.jpg Mischievous Kiss-Jung So-Min.jpg Mischievous Kiss-Lee Tae-Sung.jpg
Kim Hyun-Joong Jung So-Min Lee Tae-Seong
Baek Seung-Jo Oh Ha-Ni Bong Joon-Gu
           
Mischievous Kiss-Hong Yoon-Hwa.jpg Mischievous Kiss-Yun Seung-Ah.jpg Mischievous Kiss-Jang Ah-Young.jpg Mischievous Kiss-Kang Nam-Kil.jpg Mischievous Kiss-Jung Hye-Young.jpg Mischievous Kiss-Moon Hee-Won.jpg
Hong Yoon-Hwa Yoon Seung-Ah Lee Hee-Won Kang Nam-Kil Jung Hye-Young Moon Hee-Won
Jung Ju-Ri Dok Ko Min-Ah Hong Jang-Mi Oh Gi-Dong Hwang Keum-Hee Vice Principle Hwang
           
Mischievous Kiss-Oh Kyung-Soo.jpg Mischievous Kiss-Hwang Hyo-Eun.jpg Mischievous Kiss-Song Yong-Sik.jpg Mischievous Kiss-Lee Si-Young.jpg Mischievous Kiss-Choi Won-Hong2.jpg Mischievous Kiss-Choi Seong-Guk.jpg
Oh Kyung-Soo Hwang Hyo-Eun Song Yong-Sik Lee Si-Young Choi Won-Hong Choi Sung-Guk
Baek Soo-Chang Song Kang-Yi Song Ji-Oh Yun Hye-Ra Baek Eun-Jo Wang Kyeong-Soo
 

 

Szerző:

           Lukács Nikolett

Téma: Playful Kiss

Dátum: 2015.03.31

Feladó: Érzéki Korea

Tárgy: Playful kiss

Nikiiii!:-)

nagyon klassz az ismertetőd, gratula milla !
Jó, hogy itt vagy velünk:-))

ÉK

Dátum: 2015.03.31

Feladó: Niki

Tárgy: Re:Playful kiss

Koszonom szépen,igyekszem :-)

Dátum: 2015.03.29

Feladó: Niki

Tárgy: playful kiss

Köszönöm szépen,Unni,keményen fogok dolgozni

Dátum: 2015.03.29

Feladó: Belinszky Krisztina

Tárgy: Re:playful kiss

:-) :-)

Dátum: 2015.03.29

Feladó: Belinszky Krisztina

Tárgy: Playful Kiss

Gratulálók Niki,tetszett az összefoglalód.Csak így tovább!!Aranyos kis sorozatot választottál,további jó munkát,sok összefoglalót!!!! :-) :-)

Új hozzászólás hozzáadása

Szavazás

Kim Hyun Joon,melyik szerepben tetszett a legjobban?

Boys Over Flowers (11)
69%

Dream High (1)
6%

Inspiring Genaration (0)
0%

Playful Kiss (4)
25%

Összes szavazat: 16