Personal Taste

Ismertető:

Egyik kedvenc vígjáték doramám a mai összefoglalóm témája, 2010-ből, 16 résszel, első számú kedvenc színészem,Lee Min Ho főszereplésével.
Yeon Jin Ho a történet férfi főszereplője, egy nagyon tehetséges, ügyes,fiatal építész, aki precíz és rendszerető ember. Mivel édesapját tönkretette és becsapta egykori üzlettársa, így édesanyjával még családi házukból is ki kellett költözniük és apját pedig elvesztették a gazdasági csőd miatti sokkhatás következtében.

Azóta Jin Ho azon dolgozik, hogy visszaszerezze édesanyjának és a velük élő fogadott húgának a megszokott életszínvonalat és revansot vegyen a családot ért csapás miatt. Csakhogy, nagyon nehéz dolga van,mert ellenfele, gazdag és befolyásos ember, Han Yun Seop, aki Jin Ho-val egykorú fiával,  Chang Ryul-al, minden alkalommal azon van, hogy elhapolja előle az összes fontos, pénzes megbízást.
A női főszereplő, Park Gae In,egy szintén nagyon tehetséges bútorkészítő lány, akit édesapja, a neves építész, a felesége balesete után, amiben életét vesztette otthonukban,szinte teljesen magára hagyott, egyedül lakik a családi házban. A gyönyörű és értékes, hagyományos stílusú házat, Gae In apja tervezte és számos díjat nyert vele.

Amikor azonban Gae In szerette volna megvalósítani álmát, hogy egy bútorkészítő vállalkozásba fogjon, mivel nem volt tőkéje, úgy gondolta, hogy hitelt vesz fel a házra és mire apja hat hónap múlva visszajön,addigra úgyis visszafizeti.
Időközben, randevúzni kezd, Chang Ryul-al,aki nem szerelmes a lányba és titokban, barátnőjével, Kim In Hee-vel kezd kapcsolatba, ami odáig jut, hogy már az esküvőre készülnek, de még mindig nem mondták el Gae In-nek viszonyukat, így az teljesen biztos barátja szerelmében.
A két főhős sorsa, egy véletlen folytán keresztezi egymást, először a buszon, majd később, amikor Chang Ryul és Jin Ho összetűzésbe kerül találkoznak újra. Ekkor, Jin Ho tanúja lesz, hogy Gae In félreérti Chang Ryul-t, azt hiszi feleségül kéri. Mivel pár perccel ezelőtt kapott egy esküvői meghívót a nagyképű fiútól,ami másnapra szólt, így figyelmezteti  Gae In-t, hogy nem hiszi, hogy valaha is elveszi Chang Ryul. Persze, a lány nem hisz neki és boldog, hogy szerelme nemsokára eljegyzi. Az esküvő előtti estén aztán Chang Ryul mégiscsak bevallja Gae In-nek, hogy szakítani szeretne, de azt még mindig titkolja, hogy pont In Hee-t készül másnap elvenni. 

Mindenesetre, titkárának meghagyja,hogy semmiképp ne engedje be Gae In-t az esküvőre. A szakítástól szerelmi bánatban szenvedő,másnapos lány azonban, késve ér az esküvőre és a kapuban toporgó titkár sem ismeri fel, így mégiscsak szembesül szerelme és barátnője árulásával, aminek a szintén jelenlevő Ji Hoo is szemtanúja.A teljesen összetört lány szenvedéseinek ezzel még nincs vége, hiszen nemsokára kiderül,hogy alkalmazottja, aki a pénzügyeket kezelte, lelépett az összes pénzzel és ráadásul még hitelt is vett fel Gae In apjának házára, amit a behajtók már követelnek is. Ebben a szerencsétlen helyzetében találja meg Ji Hoo ajánlata, hogy beköltözne bérlőként a házába, mivel a fiúnak pedig titokban, Gae In apjának terveire lenne szüksége, díjnyertes házáról,hogy megnyerhesse a Dam művészeti galéria, nagyszabású pályázatát és ezzel megmentse cégét.

Gae In, úgy dönt, hogy elfogadja Jin Ho ajánlatát, mert egy véletlen folytán azt gondolja, hogy a fiú meleg, Jin Ho pedig rá is játszik kicsit erre, hogy nehogy a lány férfi mivolta miatt elutasítsa. A szerződést megkötik és Jin Ho beköltözik, eleinte nagy az ellentét a két fiatal között, de nemsokára egyre közelebb kerülnek egymáshoz és Gae In megkéri Jin Hoo-t,hogy segítsen neki bosszút állni Chang Ryul-on.


A sorozat tele van, nagyon vicces és helyenként nagyon megható jelenetekkel is, Lee Min Ho pedig most is bizonyította mennyire tehetséges színész. Nagyon sok jó zene is van a filmben, aki még nem látta, feltétlenül nézze meg!!

 

Főszereplők:

       
Personal Preference-Son Ye-Jin.jpg Personal Preference-Lee Min-Ho.jpg Personal Preference-Kim Ji-Seok.jpg Personal Preference-Wang Ji-Hye.jpg
Son Ye-Jin Lee Min-Ho Kim Ji-Suk Wang Ji-Hye
Park Gae-In Jeon Jin-Ho Han Chang-Ryeol Kim In-Hee
         
Personal Preference-Jo Eun-Ji.jpg Personal Preference-Kang Shin-Il.jpg Personal Preference-Bong Tae-Kyu.jpg Personal Preference-Jeong Seong-Hwa.jpg Personal Preference-Ryu Seung-Ryong.jpg
Jo Eun-Ji Kang Shin-Il Bong Tae-Gyu Jung Sung-Hwa Ryoo Seung-Ryong
Lee Young-Sun Park Chul-Han Lee Won-Hu No Sang-Jun Choi Do-Bin
         
Personal Preference-Park Hae-Mi.jpg Personal Preference-Choi Eun-Seo.jpg Personal Preference-Im Seul-Ong.jpg Personal Preference-Ahn Seok-Hwan.jpg Personal Preference-Jang Won-Yeong.jpg
Park Hae-Mi Choi Eun-Seo Im Seul-Ong Ahn Seok-Hwan Jang Won-Young
Jeon Jin-Ho's mother Na Hye-Mi Kim Tae-Hoon Han Yun-Seop secretary Kim

 

Szerző:

            Belinszky Erika

Téma: Personal Taste

Dátum: 2015.04.09

Feladó: Belinszky Krisztina

Tárgy: Personal T.

Szuper,hogy írtál erről a sorozatról is,ez még hiányzott a Lee Min sorozatokból. :-)

Dátum: 2015.04.09

Feladó: Erika

Tárgy: Re:Personal T.

Igen, valamiért csak most jutott eszembe, pedig úgy szeretem! ☺☺

Új hozzászólás hozzáadása

Szavazás

Milyen fajta sorozatban tetszik jobban, Lee Min?

Vígjáték (2)
11%

Akció-Krimi (2)
11%

Történelmi (9)
47%

Romantikus (6)
32%

Összes szavazat: 19