Page Turner

Egy minidráma, a mai összefoglalóm témája, a KBS2 csatornán adták,  szombatonként, április végétől,  május első heteiben, három résszel.

A történet főszereplője, Yoon Yoo Seul, egy született zongoristatehetség. Édesanyja, aki zongoratanárnő, egyetlen percet sem hagy lányának, hogy az pihenjen, minden szabadidejét a zongorázás tölti ki, hogy tökéletes lehessen. Yoo Seul nagy riválisa, Seo Jin Mok, akit egykor,  szintén a lány anyja tanított zongorázni. A dacos kisfiú azonban,  rávette apját, hogy kirúgja és megalázottan elküldje a nőt . Yoo Seul anyja viszont, időközben rájött, hogy saját lánya a legnagyobb tehetség és csak az Ő fejlesztésével foglalkozott.

A jónevű művészeti középiskolában, csak egyetlen vetélytársa akad a lánynak, Jin Mok, aki viszont mellette, örök második. A fiú ezért nagyon haragszik rá és féltékeny is Yoo Seul-ra, akinek van egy szerető és gondoskodó édesanyja, míg neki egy mindig morc és rideg, nemtörődöm apja. A legutolsó csepp a pohárban azonban,  amikor egy rangos versenyen, ismét alul marad a lánnyal szemben. A vallásos Jin Mok, ekkor a templomban, istenhez imádkozik és kéri, hogy büntesse meg Yoo Seul -t, amiért folyamatosan megalázza őt. Pár perc múlva,  megcsörren a telefonja és közlik vele, hogy Yoo Seul-t és édesanyját baleset érte és a lány talán örökre megvakul.

Minden percét élveztem ennek a sorozatnak, igazán tetszett. A vége,  szerintem jobb is lehetett volna, de ezzel együtt is nagyon jó kis dorama. Kim So Hyun ebben a filmben is remekül formálta meg az általa játszott karaktert és a két fiú főszereplő is jó választás volt. Nagyon ajánlom mindenkinek ezt a sorozatot.

 

Main Cast

Supporting Cast

 

                                           

Téma: Page Turner

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása