One more Happy Ending

 

Egy nemrégiben végetért drámáról írok ma,  egy romantikus vígjátékról, amit az  MBC csatornán játszottak, 16 résszel.
Történetünk, ezúttal, három barátnő életéről szól tulajdonképpen és szerelmeikről.

Han Mi Ho, Baek Da Jung és Go Dong Mi,  egykor egy nagyon sikeres lánycsapat, az Angyalok tagjai voltak.
Az együttes felbomlása után, Mi Ho és Da Jung férjhez mentek, Dong Mi pedig,  magányos maradt. Sokáig próbálkozott párt találni, de nem volt szerencséje a férfiakkal. Barátnőinek sem,  hiszen,  Mi Ho elvált férjétől, Da Jung pedig hiába próbálkozott a teherbeeséssel, férje miatt ez nem sikerült.Házassága, így neki is az összeomlás szélén állt.

A három barátnő, továbbra is összejárt és minden egyes apró mozzanatot megosztottak egymással életükből. Így,  amikor a már évek óta egy előkelő szálloda séfjével járó, Mi Ho, úgy gondolja, hogy aznap este végre megkérik a kezét, barátnőivel osztja meg örömét.  Csakhogy,  a várva-várt lánykérés helyett, szakítás történik, amiért Mi Ho annyira kiborul, hogy hazafelé, a férfitól kapott nyakláncot a tengerbe hajítja, majd belegondolva, rögtön utána is gázol. Ekkor érkezik oda, Song Soo Hyuk riporter, aki szemtanúja volt a szakításnak, mert pont a szállodában dolgozott.  Persze, azt hiszi, hogy a lány öngyilkosságra készül, így kimenti a tengerből és hazaviszi.

Kiderül, hogy szomszédok a társasházban, így Mi Ho behívja magához a férfit. A beszélgetésből, ivászat lesz és úgy határoznak, részeg kábulatukban, hogy mivel mindketten csalódtak már az életben, összeillenek és ezért elrohannak házasságot kötni. Esküvői tanúnak pedig,  Soo Hyuk legjobb barátját, Goo Hae Joon-t kérik meg. A házasság megköttetik és ezzel bizony másnap, mindketten szembesülnek, immár józanul. Mindent megtesznek, hogy felbontsák a házasságot, de eredménytelenül. Nagyon kellemetlen lenne számukra, ha ez kiderülne, hiszen Mi Ho, egy nagyon sikeres házasságközvetítő cég tulajdonosa.

Úgy döntenek tehát,  hogy ez kettejük és persze az esküvői tanú titka marad. A dolgok persze, egyáltalán nem ilyen egyszerűek, hiszen időközben,  a házasság tanúja, Hae Joon, szerelmet vall Mi Ho-nak, aki örömmel fogadja a jóképű orvos közeledését. Soo Hyuk azonban,  rájön, hogy többet jelent neki a lány, mint ahogy azt gondolta és féltékenységet érez, ha együtt látja őket. A történet szálai, egyre inkább kavarodnak, így rengeteg fordulat és vicces helyzet vár a nézőkre.

Jang Na Ra, szép és tehetséges színésznő, nagyon szeretem az általa megformált karaktereket. Ebben a sorozatban is nagyon szerethető volt.

 

 

         
One More Happy Ending-Jang Na-Ra.jpg Jung Kyoung-Ho One More Happy Ending-Kwon Yool.jpg One More Happy Ending-Yoo In-Na.jpg One More Happy Ending-You Da-In.jpg
Jang Na-Ra Jung Kyoung-Ho Kwon Yool Yoo In-Na You Da-In
Han Mi-Mo Song Soo-Hyuk Goo Hae-Joon Go Dong-Mi Baek Da-Jung
         
One More Happy Ending-Seo In-Young.jpg One More Happy Ending-Kim Tae-Hoon.jpg One More Happy Ending-Hwang Sun-Hee.jpg One More Happy Ending-Lee Chae-Eun.jpg Park Eun-Seok
Seo In-Young Kim Tae-Hoon Hwang Sun-Hee Lee Chae-Eun Park Eun-Seok
Hong Ae-Ran Kim Gun-Hak Woo Yeon-Soo Jung A-Ni Bang Dong-Bae
         
One More Happy Ending-Kim Ji-An.jpg One More Happy Ending-Kim Sa-Kwon.jpg One More Happy Ending-Sandara Park.jpg Lee Dong-Ha One More Happy Ending-Ahn Hyo-Seop.jpg
Kim Ji-An Kim Sa-Kwon Sandara Park Lee Dong-Ha Ahn Hyo-Seop
Goo Yeon-Mi Kim Seung-Jae Goo Seul-A Kim Jung-Hoon Ahn Jung-Woo
     
One More Happy Ending-Ko Kyu-Pil.jpg One More Happy Ending-Kim Dan-Yul.jpg One More Happy Ending-Song Joon-Hee.jpg
Ko Kyu-Pil Kim Dan-Yul Song Joon-Hee
Na Hyun-Ki Song Min-Woo Kim Tae-Yong

 

 

                                          

Téma: One more Happy Ending

Dátum: 2016.03.25

Feladó: Erda

Tárgy: One More Happy...

Annyira örülök,hogy írtál róla Erika! Bár vannak, akik szerint nem egy nagy durranás, de szerintem pontosan az, ami akar lenni- vagyis egy szórakoztató vígjáték. nem társadalmi problémákat, meg filozófiai kérdéseket akar boncolgatni - hanem szórakoztatni, kikapcsolni.
RÁADÁSUL benne van az én egyik legnagyobb kedvencem Jung Kyung-ho :-)
Köszi a posztért! :-)

Dátum: 2016.03.26

Feladó: Erika

Tárgy: Re:One More Happy...

Nagyon szívesen, én is szerettem ezt a kis aranyos sorit

Dátum: 2016.03.24

Feladó: B.Krisztina

Tárgy: One more...

Szuper kis sztori! :-)
Szuper az összefoglalód Unni.:-)
Sok kedvenc színész,mi kell még egy könnyed vígjátékhoz?

Dátum: 2016.03.24

Feladó: Erika

Tárgy: Re:One more...

Igen, pont minden ahogy kell, hogy szórakoztató legyen, odaszegezze a nézőt. ..-:)

Új hozzászólás hozzáadása

Szavazás

A sorozatban szereplő színésznők közül,melyik a kedvenced?

Jang Na Ra (8)
36%

Yoo In Na (6)
27%

You Da In (4)
18%

Seo In Young (4)
18%

Összes szavazat: 22