One Fine Day

Ezúttal, egy régebbi sorozatról szól az összefoglalóm, 2006-ból, 16 résszel, az MBC csatorna játszotta.

Rögtön a sorozat elején, egy izgalmas, üldözős jelenetbe csöppenünk, Ausztráliában. A helyi maffiavezér pénzével ugyanis, meglép egy ismeretlen motoros és a tengerben köt ki, ahol eltűnik az üldözői elől. A motoros pedig,  Seo Gun, egy koreai fiatalember, aki Ausztráliában él és a kikötői, halszállító keresetét próbálja,  mindenféle,  veszélyes és törvénytelen pénzszerzéssel kiegészíteni. Nem saját magának akar jobb életet, hanem fogadott húgának, Hye Joo-nak, aki súlyos szívbeteg és csak egy költséges műtét mentheti meg az életét.

Seo Gun-t  ugyanis, édesapja halála után, annak sofőrje vette magához és saját lányával és fiával együtt,  Ausztráliában kezdtek új életet. Seo Gun, amikor eljöttek Koreából, el kellett hagyja húgát, Ha Neul-t, aki édesapja, második feleségének a lánya volt. A két gyerek, Seo Gun és Ha Neul,  nagyon ragaszkodott egymáshoz, de,  mivel nagyon nehéz körülmények között éltek, így édesapja sofőrje, Kyung Taek, Ha Neul-t, örökbe adta, Park Jin Kwon-nak, Gun apjának, legjobb barátjának.

A férfi,  állítása szerint,  azért szerette volna hazavinni a kislányt, mert saját lányuk, Hae Won, akkor halt meg. Így került tehát Ha Neul, a Park házba, Park Hae Won, gazdag, fényűző, de csöppet sem boldog életébe. Ha Neul, próbált mindenben megfelelni, szeretni befogadó szüleit, akik, bár jól bántak vele, de elvárták tőle, hogy halott lányuk életét folytassa és főleg az új testvére, bátyja, Tae Won volt, aki megkeserítette életét. A fiú ugyanis, valójában soha nem ismerte el húgaként és sokszor próbált erőszakoskodni vele, amiről persze szüleiknek nem volt tudomása. Ha Neul, titokban, mindig is azt remélte, hogy bátyja, Seo Gun, visszatér érte, hiszen azt ígérte, amikor elszakadtak egymástól.

 

Amikor aztán, Seo Gun-t, felhívja telefonon, az időközben,  Koreába visszatért, Seong Chan, aki nevelőapjának, Kyung Taek-nek a fia, hogy véletlenül ráakadt a húga, Ha Neul nyomára, Seo Gun elhatározza, hogy visszatér Koreába és megkeresi a testvérét.
Szerintem,  nagyon jó sorozat, minden együtt van benne ami szükséges, hogy odaláncolja a nézőt a tv elé. Fordulatokban sincs hiány, mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy nézze meg, nekem a szereposztás is nagyon tetszett.

 

       
One Fine Day-Nam Gung-Min.jpg One Fine Day-Sung Yu-Ri.jpg One Fine Day-Gong Yoo.jpg One Fine Day-Lee Yeon-Hee.jpg
Namgung Min Sung Yu-Ri Gong Yoo Lee Yeon-Hee
Kang Dong-ha Seo Ha-Neul Seo keon Koo Hyo-ju
       
One Fine Day-Kang Sung-Jin.jpg One Fine Day-Lee Ki-Yeol.jpg One Fine Day-Jeong Dong-Hwan.jpg One Fine Day-Seon Woo Eun Suk.jpg One Fine Day-Yu Ha-Jun.jpg
Kang Sung-Jin Lee Ki-Yeol Jeong Dong-Hwan Seon Woo Eun Suk Yu Ha-Jun
Koo Seong-chan Koo Kyung-Taek Park Jin-kwon Ji Soo-Hyun Park Tae-won
   
One Fine Day-Ahn Yeon-Hong.jpg One Fine Day-Lee Un-Jung.jpg
Ahn Yeon-Hong Lee Un-Jung
Kim Mal-Ja Choi Seon-Kyeong

 

 

                                            

Téma: One Fine Day

Dátum: 2015.10.10

Feladó: Erda

Tárgy: One Fine Day

Wow, de jó viszontlátni ezt a sorozatot itt! Nagyon szerettem, azt hiszem, újra megnézem, köszi a remek összefoglalót Erika! :-)

Dátum: 2015.10.10

Feladó: B.Krisztina

Tárgy: One Fine Day

Jó kis régi sorozat,érdekes látni,hogy most mennyire más ott is minden,mint közel 10éve. :-) Szuper az ismertetőd Unni,egy újabb romantikus,izgalmas sztori.

Dátum: 2015.10.10

Feladó: Erika

Tárgy: Re:One Fine Day

Köszi donszengem, szimpi volt benne a Seo Gun-t játszó színész, azt hiszem én nem láttam még más szerepben. ☺☺

Új hozzászólás hozzáadása