Oh My Venus

Újabb nagy kedvenvemről írok ma összefoglalót, egy 16 részes, romantikus dorama, amit  a KBS2 csatorna vetített, tegnap fejeződött be.
A női főszereplő Kang Joo Eun, aki egy 33 éves ügyvédnő. Keményen dolgozott,hogy megkapja ezt a munkát, már fiatal kora óta , ügyvédnőnek készült. Szeretett volna, nemcsak okos, de szép is lenni.  Korábban,középiskolás éveiben, híres volt szépségéről, amivel mindenkit megnyert magának. Szintén a középiskolában ismerkedett meg, barátjával, Im Woo Sik-el, aki az úszócsapat bajnoka volt.

Azóta, 15 éve járnak egymással és Eun Joo, úgy érzi, hogy, mivel kapcsolatuk jól működik és szeretik egymást, így már elérkezett az idő, hogy Woo Sik megkérje a kezét. Azonban,  az eltelt évek alatt, Joo Eun, jócskán elhízott és bármilyen fogyókúrába is kezdett eddig, az sikertelen volt. A történet férfi főszereplője,Kim Young Ho,aki jelenleg személyi edzőként dolgozik,Amerikában, John Kim néven híresült el, mint a sztárok edzője és keveredett , tisztázatlan kalandba egy botrányhősnővel. Mivel, Young Ho, gazdag család örököse, nagymamája hazarendeli, hogy végre átvegye cégük irányítását. Young Ho élete, gyermekkorától keserves volt, mert édesanyját elvesztette egy balesetben, ráadásul, a csontrák egy ritka fajtáját diagnosztizálták lábában.

Rengeteg műtét és kórházi kezelés után, hatalmas akaraterővel edzette magát és bár betegségéből gyógyultnak nyilvánították, mégis pszichésen, súlyos fájdalmak és rosszullétek gyötrik időnként. Az Amerikából, Koreába tartó repülőgépen találkoznak először, Joo Eun-nal,  Young Ho siet a lány megmentésére, ugyanis az alkoholt ivott és ráadásul egy haskötővel elszorította magát. A nagy kavarodásban aztán Joo Eun bőröndje és telefonja a férfinél marad. Joo Eun, elutazása előtt, átelte élete legrosszabb perceit, ugyanis Woo Sik, ahelyett, hogy feleségül kérte volna, szakított vele, ezért most szörnyen maga alatt van és elhatározza, hogy bármi áron is, de lefogy és régi szépségét visszanyerve, Woo Shik is megbánja döntését. Éppen kapóra jön, tervei megvalósításában, hogy egy véletlen folytán, kiderül számára, hogy a repülőgépes megmentője, nem más, mint John Kim, akinek sok amerikai híresség köszönheti sikeres fogyókúráját.

Szerencséjére, bár Young Ho úgy tervezte, hogy csak rövid ideig marad Koreában, az általa edzett harcművész bajnokkal és asszisztensével, családja miatt, úgy tűnik, hogy mégis hosszabb időt kell hazájában töltenie. Már csak azt kell elérnie tehát, hogy John Kim, elvállalja , hogy személyi edzőként irányítja fogyókúráját. Joo Eun először Young Ho asszisztensét gondolja John Kimnek, így megfenyegeti a három férfit, hogy amennyiben nem vállalja el John Kim, hogy segít neki lefogyni, akkor a média tudomására hozza, hogy hol tartózkodik. Elvállalja tehát az ál John Kim az edzést, de amikor a keményen edző, ámde semmit nem fogyó lányról kiderül, hogy pajzsmirigybetegsége miatt hízott el, Young Ho bevallja az igazat és maga kezd foglalkozni Joo Eun-nal.

Közben, kiderült, hogy egykori legjobb barátnőjével csalta meg Woo Shik a lányt, Soo Jin-nel, aki ráadásul Joo Eun főnöke is lett és egyáltalán nem viselkedik barátként vele.A film talán kicsit szokásosnak és kiszámíthatónak tűnik,de valódi lényege a belső szépség, és hogy  a szereplők nem a külső miatt kedvelik meg egymást.Először,  kicsit érdekes volt nekem a So Ji Sub és Shin Min Ah páros, de határozottan meggyőztek az alakításukkal, hogy összeillenek.

Érdekes adalék még a sorozathoz, hogy   Shin Min Ah-t és a volt kövér barátnőt alakító, Yu Young-ot, három órán keresztül alakították kövérre, minden alkalommal...Kedvenceim közé sorolom, mindenképpen, zenéjét is imádom.

 

         
Oh My Venus-So Ji-Sub.jpg Oh My Venus-Shin Min-A.jpg Oh My Venus-Jung Gyu-Woon.jpg Oh My Venus-Yu In-Young.jpg Oh My Venus-Ban Hyo-Jung.jpg
So Ji-Sub Shin Min-A Jung Gyu-Woon Yu In-Young Ban Hyo-Jung
Kim Young-Ho Kang Joo-Eun Im Woo-Sik Oh Soo-Jin Lee Hong-Im
         
Oh My Venus-Choi Il-Hwa.jpg Oh My Venus-Kim Jung-Tae.jpg Oh My Venus-Sung Hoon.jpg Oh My Venus-Henry.jpg Oh My Venus-Jin Kyung.jpg
Choi Il-Hwa Kim Jung-Tae Sung Hoon Henry Jin Kyung
Kim Sung-Chul Choi Nam-Chul Jang Joon-Sung Kim Ji-Woong Choi Hye-Ran
         
Choi Jin-Ho Oh My Venus-Song Yoo-Ha.jpg Oh My Venus-Kwon Soon-Joon.jpg Oh My Venus-Kim Jung-Suk.jpg Hong Yoon-Hwa
Choi Jin-Ho Song Yoo-Ha Kwon Soon-Joon Kim Jung-Suk Hong Yoon-Hwa
Min Byung-Wook PD Ko Ko Min-Joon Law Firm Representative Jo Hyun-Jung

 

 

                                                

Téma: Oh My Venus

Dátum: 2016.01.13

Feladó: B.Krisztina

Tárgy: Oh My Venus

Nagyon tetszett,szuper volt!!Megnézem.

Dátum: 2016.01.07

Feladó: B.Krisztina

Tárgy: Oh My Venus

Szuper szereplők,mindig érdekes téma,remek kis sorozat lehet.Szuper az ismertetőd Niki :-)

Új hozzászólás hozzáadása

Szavazás

Szerinted is,a belső szépség győzhet a külsővel szemben?

Igen (6)
26%

Nem (4)
17%

Bizonyos esetekben (13)
57%

Összes szavazat: 23