Oh My Ghost

Ismertető:

Egy nagyon "szellemes",  kedves sorozatról szól a mai összefoglalóm, ami 2015-ös, nemrég lett vége és  amit 16 résszel vetítettek a tvN csatornán.

A sztori főszereplője, egy szellemlány, de nem akármilyen, hanem a legveszélyesebb, szűz szellemlány. A népi legenda szerint ugyanis, a legelkeseredettebb a szűz szellem, emiatt bolyong még az élők között, hogy találhasson egy férfit magának. Csakhogy, ez korántsem ilyen egyszerű, hiszen, ha nem a megfelelő, Jang energiájú férfi kerül az útjába, akkor ez súlyos állapothoz vezet a kiszemelt embernél. Amennyiben viszont, sikerül a megfelelő, Jang energiájú férfival találkoznia és testi kapcsolatba kerülnie, újra emberré válhat.

Shin Soon Ae tehát, azzal tölti szűzszellemként a napjait, hogy vele egykorú lányok testébe költözik és próbálja megtalálni a megfelelő férfit, hogy visszatérhessen az emberek világába. Így talál rá, a szellemvadász jósnő elől menekülve, Na Bong San-ra, a konyhai kisegítő lányra, aki-nek az élete, éppen elkeserítő fordulatot vett és kénytelen volt felmondani munkahelyén, ráadásul még a kollégiumból is kirakták, ahol eddig lakott. A hobbiból szakácsblogot író lány ugyanis, szerelmes volt munkaadójába, titokban persze és mivel főnöke, azért került nehéz helyzetbe, mert megvédte Bong San-t, egy kellemetlen vendégtől, így nem bírta elviselni, hogy miatta támadják és inkább felmondott. Amikor aztán a jósnő elől menekülő Soon Ae a testébe költözik, pont rátalál a lányra az egyik éttermi kollégája, aki magával cipeli, hogy visszakérjék tőle a nála felejtett éttermi kulcsot.

Mivel, Soon Ae, semmit sem tud, Bong San életéről, így csodálkozva mered a kollégákra, akik felelősségre vonják felmondásáért. Az étteremben, mindenkinek nagyon különös Bong San viselkedése, aki a csendes, visszahúzódó lányból, nagyszájú, harsány Bong San lett hirtelen. Mindenesetre, főnöke, Kang Sun Woo, húga, Hye Sun  kérésére , visszaveszi a lányt az étterembe.A Bong San testében élő, Soon Ah, nagyon jól érzi magát az éteremben, nemsokára visszatérnek az emlékei is, amikor egy véletlen folytán megismerkedik, apjával, eszébe jut, hogy Shin Soon Ae volt a neve és egy kis éttermet vezetett édesapjával és bátyjával. Amikor pedig, Sun Woo egy tv műsorban szerepel egy szakácsversenyen, a helyettes séf hanyagsága miatt, Bong San-nak kell beugrania, mint kisegítő séfnek és remekül helytáll, családi éttermükben szerzett tapasztalatával.

Igyekszik közben megtalálni a megfelelő férfit, nagyon tetszik is neki Choi rendőrtiszt, de, mint kiderül, főnöke húgának, Hye Sun-nak a férje. Mivel időközben már  nincs hol laknia, így kisebb zsarolással ugyan, de ráveszi Sun Woo-t, főnökét, hogy pár napig az étteremben lakhasson. Ekkor azonban, Sun Woo megbetegedik, elkapja az influenzát és belázasodik. Mivel, Soon Ae szeretne segíteni rajta, ételt visz neki és próbálja felébreszteni, mire Sun Woo, titkos szerelmének hiszi és megcsókolja a lányt. Mikor a csók után, a fiúnak, semmi baja, Soon Ae, rögtön rájön, hogy a régóta keresett férfival van dolga és ettől a perctől kezdve, mindenféle módszerrel próbálja rávenni a szeretkezésre, de nincs könnyű dolga,  úgy tűnik, hogy Sun Woo kemény dió és nem adja magát egykönnyen.

Nagyon jól szórakoztam ezen a doramán, mindenkinek csak ajánlani tudom, ráadásul még,  egy eléggé megdöbbentő fordulat is kerekedett benne.

 

Oh My Ghost-Park Bo-Young.jpg Oh My Ghost-Cho Jung-Seok.jpg Oh My Ghost-Lim Ju-Hwan.jpg Oh My Ghost-Kim Seul-Gi.jpg Oh My Ghost-Park Jung-Ah.jpg
Park Bo-Young Cho Jung-Seok Lim Ju-Hwan Kim Seul-Gi Park Jung-Ah
Na Bong-Sun Kang Sun-Woo Choi Sung-Jae Shin Soon-Ae Lee So-Hyeong
         
Oh My Ghost-Kang Ki-Young.jpg Choi Min-Chul Oh My Ghost-Kwak Si-Yang.jpg Oh My Ghost-Oh Eui-Sik.jpg Oh My Ghost-Lee Dae-Yeon.jpg
Kang Ki-Young Choi Min-Chul Kwak Si-Yang Oh Eui-Sik Lee Dae-Yeon
Heo Min-Soo Jo Dong-Cheol Seo Joon Choi Ji-Woong Shin Myeong-Ho
         
Oh My Ghost-Shin Hye-Sun.jpg Oh My Ghost-Shin Eun-Kyung.jpg Oh My Ghost-Lee Jung-Eun.jpg Oh My Ghost-Lee Hak-Joo.jpg Oh My Ghost-Ryoo Hyoun-Kyoung.jpg
Shin Hye-Sun Shin Eun-Kyung Lee Jung-Eun Lee Hak-Joo Ryoo Hyoun-Kyoung
Kang Eun-Hee Jo Hye-Young Seobinggo Shin Gyeong-Mo Policewoman Kang (ep.13-14)

 

 

                                          

Téma: Oh My Ghost

Dátum: 2015.08.26

Feladó: B.Krisztina

Tárgy: Oh my Ghost

Szuper sorozatnak látszik,szeretem ezt a szellemes témát,de remélem nem kell csalódnom a végén mint a 49Nap-nál mert az tragédia volt.Az összefoglalód nagyon tetszett Unni. 5++

Dátum: 2015.08.26

Feladó: Erika

Tárgy: Re:Oh my Ghost

Az is, tényleg, de nem lövöm le a poént, muszáj megnézned!!☺☺☺

Új hozzászólás hozzáadása