Noble My Love

 

Naver tv-n , 2015-ben sugárzott dorama, 20 résszel, 15-17 perces epizódokkal.

A történet női főszereplője,Cha Yoon Seo,egy harmicas éveiben járó,vidám hölgy. Yoon Seo egy állatorvosi rendelőt vezet, ahol egymaga dolgozik orvosként. Nagyon szereti amit csinál,hiszen nehéz volt számára saját rendelőt létrehozni. A történet  férfi főszereplője,Lee Kang Hoon,aki egy nagy cég tulajdonosa. Kang Hoon éppen egy fotózáson van,ahol egy kutya a modell. Az állat azonban hirtelen eltűnik,Yoon Seo rendelője előtt köt ki,ahol a lánytól kap egy kis vízet. Kang Hoon lohol utána,mikor végre utoléri nem is zavartatja magát,elkezdi rángatni az ivó kutyát a pórázánál fogva.

Yoon Seo próbálja elmagyaráni az igazgatónak,hogy a kutya talán megijedt,a sok fénytől és melege is van. Kang Hoon-t továbbra sem érdekli a dolog,  úgyhogy fogja magát és elmegy a kutyával. Yoon Seo nagyon dühös lesz, de semmit sem tud tenni az ügy érdekében. A szereplők tovább élik hétköznapjaikat,  amikor megint csak egymásba  botlanak.  Kang Hoon-t ugyanis elrabolják,ahonnan ugyan megszökik,de szerez egy súlyos sebesülést. Az éppen hazafelé tartó Yoon Seo,rátalál a fiúra és mivel az nagyon ellenzi a kórházi  kezelést, ezért gyorsan beviszi saját rendelőjébe.

Itt ellátja Kang Hoon sebét,majd elalszik maga  is mellette. Másnap reggel már semmi nyoma a fiúnak,fogalma sincs hová tűnhetett. Kang Hoon hazament,hárahagyva egy cetlit a nevével és telefonszámával. Azonban Yoon Seo cicája véletlen a kukába lökte farkával ezt a cetlit,amit így aztán nem talált meg. Mivel nem tudta elérhetőségét,nem is próbálta felvenni a kapcsolatot a fiúval. Kang Hoon hónapokig várta a lány hívását,hiszen vissza akarta fizetni mindenáron,hogy megmentette az életét . Mivel Yoon Seo nem jelentkezik,Kang Hoon megkeresi és ki szeretné fizetni a kezelése költségeit.

Mivel azonban ezt nagyon kevésnek találja,ajándékozni szeretne neki egy új,sokkal nagyobb rendelőt. A lány nagyon ragaszkodik a sajátjához,ezért Kang Hoon megveszi az épültet és erőszakkal kényszeríti a lányt az ajándék elfogadására. Yoon Seo így kénytelem elfogadni az ajánlatot. Barátnői, egyfolytában azzal piszkálják őt,hogy 30 évesen még nincsen férje. Yoon Seo szörnyen érzi magát emiatt,  így Kang Hoon kitalálja,hogy kössenek egyezséget.

Az egyezség tárgya pedig,hogy pár hónapig eljátszák,hogy együtt vannak. Lehet,hogy az egyezség végére,már nem is kell majd megjátszaniuk a kapcsolatukat?