Nightmare Teacher

2016 tavaszán játszották ezt a thriller doramát a Naver tv-n, 12 résszel. Az epizódok, 15 percesek voltak.

Egy középiskolában játszódik a történet, ahol titokzatos dolgok történnek. Az osztály, úgynevezett láthatatlan tanulója, Sol Ki. A lányt, nemcsak kiközösítik a többiek, de szó szerint, tudomást sem vesznek róla. Egy napon aztán, egy új osztályfőnökük lesz, aki már az első napon, a bemutatkozásnál is furcsának tűnik. Tanácsadási lehetőséget kínál a gyerekeknek, ami önmagában is különös, hiszen nemsokkal vannak vizsga előtt és ilyenkor inkább tanulni kell mindenkinek.

Az új tanár kérdésére, mégis, mindenki úgy hallja, hogy valaki jelentkezik a tanácsadásra, nem más, mint Sol Ki. Csakhogy, a lány egy szót sem szólt, azonban mégis felkeresi a tanár tanácsadását. Meglepetésére, mindent tud róla, sőt azt állítja, hogy amennyiben kitölti a kapcsolatépítő diagrammot, egy két vonalhúzással megoldhatja a problémáit. Sol Ki, ki is próbálja és a tanártól kapott piros tollal, vonalat húz a legnépszerűbb tanuló, két legjobb barátnője és a saját neve közé, viszont áthúzza a vonalat a népszerű lány ès barátnői között.

Nem hisz benne, ám mègis, szinte abban a pillanatban, a lànyok rögtön mellé pártolnak és szó szerint levegőnek nézik eddigi legjobb barátnőjüket. Újra felkeresi hát a tanárt, aki egy szerződést irat vele alá, ha továbbiakban is használni akarja a diagrammot ès figyelmezteti, hogy a tönkrement vonalakat, soha nem lehet újraépíteni. A dolgok eleinte jól mennek, az egész osztály rajong a lányért, ám hamarosan ez kezd nagyon fárasztó lenni számára ès amikor màr tehetetlenül szemléli az eseményeket, végül a diagramm a vízes földön köt ki és a vonalak összemosódnak. Ekkor a szerződés értelmében,  Sol Ki valóban láthatatlanná válik és mindenki elfelejti azt is, hogy létezett.Az ördögi tanár pedig új áldozat után néz az iskola tanulói között.

Bár rövid, de elég ütős kis sorozat, nagyon jó sztorival ès jól kiválasztott szereplőkkel. A thriller kedvelőknek mindenképp ajánlom.

 

Main Cast

Others

 

                                         

Téma: Nightmare Teacher

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása