My wife's having affair this week

ISMERTETŐ:

Egy ma végéhez érkezett sorozat ismertetőjét írtam most , amit pénteken és szombaton este játszottak , 20.30-kor.

Dong Hyun Woo tévésproducer, bár szereti a munkáját és jól kijön a kollégáival, mégis kissé unalmasnak érzi a munkahelyi feladatait . Ez azonban egy csapásra megváltozik amikor a már 1 éve futó műsorát a főnökség megszünteti, egyik napról a másikra ki kell találnia egy teljesen új , nagy nézettséget hozó témájú tévéshow-t.
Egyenlőre azonban senkinek nincs ötlete , az idő viszont sürgeti őket és a nagy nyomás okozta stresszben, szeretett feleségénél, Soo Yeon-nál keres Hyun Woo megnyugvást . Csakhogy nyugalom helyett  felesége miatt borzasztó kétségbeesés uralkodik el rajta , mert Soo Yeon telefonjára egy ismeretlen férfi üzenete érkezik . Az sms tartalma pedig egyértelmű , egy férfi szombaton , egy szállodai szobában várja Soo Yeon-t. Hyun Woo teljesen tanácstalan és már semmi másra sem tud gondolni csak felesége szombati randevújára. Ráadásul munkahelyén felvetődik, hogy az új műsor témája legyen a hűtlenség és ezt el is fogadják.

Hyun Woo pedig úgy dönt , hogy beavatja titkába munkatársát és legjobb barátját , Joon Young-ot. Együtt próbálnak kitalálni valami megoldást a súlyos problémára , illetve kideríteni a titkos találka helyszínét . Hyun Woo végső elkeseredésében egy internetes csoportba is beírja történetét , hogy meg fogja csalni a felesége és ezzel egy lavinát indít el az internetezők körében is. Nemsokára pedig elérkezik a szombati randevú ideje , ahol Joon Young-al ketten várják a hűtlen feleség és szeretője felbukkanását. 
Nagyon tetszett ez a sorozat , sokat nevettem rajta és sok elgondolkodtató jelenetet is tartogat a nézői számára , abszolút a mindennapi életből kiragadva helyzeteket és történéseket.

Nagyon ajánlom mindenkinek!

 

Főszereplők:

 

Szerző:

              ERIKA

 

Képgaléria: My wife's having affair this week