My Unfortunate Boyfriend

Ismertető:

Ma szintén egy  nagyon friss drámáról írok, illetve vígjáték, műfaját tekintve, tényleg az, rengeteg vicces jelenet látható benne. MBC dráma, 16 résszel, ma ment le az utolsó epizód.


A főszereplőnő, Yoo Ji Na, egy talpraesett, fiatal lány, aki bár okos, de mivel nem tanulhatott jó iskolákban, nincs sok esélye, hogy egy menő céghez kerüljön, mint reklámszakember.Egy napon mégis behívják felvételire egy ilyen céghez, így nagyon reménykedik és izgul, hogy sikerüljön megszereznie az állást.Már majdnem beérkezik az irodaházba, amikor egy földön guggoló emberbe botlik és egyúttal nem kevés tehéntrágya ömlik a cipőjére. Miközben a mosdóban próbál megszabadulni a bűzölgő trágyától, a cég takarítónője megosztja vele a vállalaton belül terjedő szóbeszédet, "Szerencsétlen Úrról, aki nem más, mint a kertész, akinek Ji Na a cipőtakarítást köszönheti. 

Eszerint a pletyka szerint ugyanis, aki bármilyen kapcsolatba kerül szerencsétlen úrral, az maga is balszerencséssé válik. Ji Na-t egy pillanatra elfogja a rossz érzés, de elhessegeti azt magától és beveti magát a rengeteg nő közé, akik szintén az állásra jelentkeztek. Minden felvételiző kapott egy dobozt, a benne talált tárgynak pedig a rendelkezésre álló egy óra alatt kellett reklámot csinálniuk, az épületen belül maradva. Ji Na-nak, hamarosan remek ötlete támad és jól sikerült reklámfilmet készít a megadott tárgyról, egy kanálról, telefonja és a szerencsétlenség sújtotta kertész segítségével. Ji Na ugyanis, szinte kötelezte, hogy segítsen neki, cserébe a cipőjére szóródott trágyáért. A felvételi reklámfilm és Ji Na fellépése nagy sikert arat a bizottság körében, egyetlen hiba ott csúszik a dologba, hogy a lány ruhájára tapad a kertész, Kang Chu nevű,  kedvenc pókja és a felvételi végére időzítve, pont a szigorú igazgató elé ugrik, Ji Na személyi lapjára. 

A lány, hogy megmentse a helyzetet, odaugrik és lecsapja a pókot, aki szegény éppen az iskolája nevénél vérzik el. Az igazgató így félreolvassa az iskola nevét és egy jó nevű, híres intézménynek hiszi, Ji Na pedig nem javítja ki, úgy gondolja, hogy így több esélye van. Mivel akad egy riválisa is, Hye Mi, aki gazdag családból származó, elegáns lány és mivel csak egy embert terveznek felvenni a céghez, Ji Na,  mindent bevet, hogy sikeres legyen. Megkeresi a kertészt, aki kedvence elvesztése óta búskomor és együtt temetik el Kang Chu -t, miközben Ji Na mély együttérzéséről biztosítja, Yoon Tae Woon-t, azaz szerencsétlen urat. 

Mikor már reménytelennek tűnik Ji Na helyzete, akkor a felvételiztető titkár, egyszercsak közli vele, hogy sikerült, felvették a céghez és várja az igazgató az irodájában. Ji Na határtalan öröme, hamar elmúlik, mikor az irodában összefut vetélytársnőjével, Hye Mi -vel, kiderül ugyanis, hogy mindkettőjüket felvették, de egyenlőre csak próbaidőre és ezalatt pedig aki jobb munkaerőnek és szimpatikusabb embernek bizonyul, azt véglegesítik a cégnél.

Elkezdődik tehát az őrült versengés a két nő között és ebben jelentős szerepet kap a szerencsétlenség sújtotta kertész ès a szigorú, de nagyon jóképű igazgató is!Igazi, könnycsorgatósan nevetős vígjáték, No Min Woo fantasztikus színészi játékával, még nem láttam ilyen szerencsétlen szerepben, de nagyon profin játszotta . Yang Jin Sung is igazán tetszett, Ji Na szerepében.

Szeretném ajánlani mindenkinek, nagyon jó kikapcsolódás, jó sztori, jó szereposztás. 

 

Főszereplők:

 

Szerző:

          Belinszky Erika

Téma: My Unfortunate Boyfriend

Dátum: 2015.06.29

Feladó: Marcsi.

Tárgy: My Unfortunate Boyfriend

Most fejeztem be a filmet, nagyon jó sorozat volt.
No Min Woo jól alakitotta a szerepét.

Dátum: 2015.05.30

Feladó: Erda

Tárgy: My Unfortunate Boyfriend

De örülök ennek az ismertetőnek ! :-)
Nagyon jópofa sorozat ez, szuper választás,szuper összefoglaló.
Szerintem No Min Woo előtt le a kalappal :-))
Köszi!!!!

Dátum: 2015.05.31

Feladó: Erika

Tárgy: Re:My Unfortunate Boyfriend

Köszi Erda, szerintem is nagyon jó volt ebben a filmben, bár nem vagyok No Min Woo rajongó magam sem, de meggyőzött a színészi képességeiről. ☺

Dátum: 2015.05.30

Feladó: B.Krisztina

Tárgy: My Unfor....

Nagyon jónak látszik,szuper az ismertető.Bár nem vagyok No Min Woo rajongó,de voltak jó szerepei. :-)

Dátum: 2015.05.30

Feladó: Erika

Tárgy: Re:My Unfor....

Köszi donszengem, szerintem bizonyított ezzel a szereppel, hogy nemcsak uncsi szépfiúkat tud játszani. ☺

Új hozzászólás hozzáadása