My Secret Hotel

Ismertető:

2014-ből egy romantikus, krimi elemekkel megtűzdelt, 16 részes sorozat. Nagyon tetszett, bár már kicsit sablonos volt a szerelmi háromszög eleme, mert mint tudjuk, úgyis mindig az első szerelem a befutó.


Nam Sang Hyo, Korea egyik legnagyobb hotelében esküvőszervező. Munkájában rendkívül precíz és megbízható. A sors keze, ismét összehozza a volt férjével, akivel alig 100 napig voltak házasok és már hetedik éve, hogy nem találkoztak. Amerikában ismerkedtek meg és kapcsolatuk, szerelem volt első látásra. A találkozásukat, gyors házasság követte, majd egy még gyorsabb válás. A szakításért, mindketten a másikat hibáztatták. Goo Hae Young újranősül és mit ad isten, pont Nam Sang Hyo szállodájában. A válásuk utáni első találkozás, mindkettőjüket felzaklatja, bár Sang Hyo próbálja csak munkának tekinteni, ezzel felbosszantva volt férjét. Mivel, az esküvő miatt gyakran kell találkozniuk, elkerülhetetlen, hogy érzéseik újra felszínre kerüljenek. 

Időközben Sang Hyo és a szálloda vezérigazgatója között baráti kapcsolat alakul ki, amit Hae Young nem néz jó szemmel, előtör a féltékenység az ex férjből és ahogy közeledik az esküvője időpontja, egyre  bizonytalanabb érzéseiben. Az ifjú ara pedig egy elkényeztetett, gazdag, neki mindent szabad típusú nő.

Az esküvőt aztán egy váratlan esemény szakítja félbe, ugyanis éppen Hae Young lábai elé zuhan egy hulla a terem üvegtetejéről. A szertartást így el kell halasztani és ezzel a régi házasok is időt kapnak, hogy rendezzék érzéseiket. Mivel Sang Hyo érzelmeit felkavarta a szállodaigazgató, Hae Youngnak is rá kell jönnie, hogy a nála szinte mindenben jobb, már-már tökéletes férfi kemény vetélytárs, ám mindent megtesz, hogy visszahódítsa volt feleségét és újrakezdhessék kapcsolatukat.

 

Főbb karakterek:

My Secret Hotel-Yoo In-Na.jpg My Secret Hotel-Jin Lee-Han.jpg My Secret Hotel-Namgung Min.jpg My Secret Hotel-Lee Young-Eun.jpg My Secret Hotel-Uhm Soo-Jung.jpg
Yoo In-Na Jin Yi-Han Namgung Min Lee Young-Eun Uhm Soo-Jung
Nam Sang-Hyo Koo Hae-Young Jo Sung-Gyeom Yeo Eun-Joo Yang Gyung-Hee

 

Szerző:

               Belinszky Krisztina

Téma: My Secret Hotel

Dátum: 2015.01.28

Feladó: Erika

Tárgy: My Secret Hotel

Szuper ismertető donszengem!:-)

Dátum: 2015.01.29

Feladó: Belinszky Krisztina

Tárgy: Re:My Secret Hotel

Köszönöm Unni ☺☺☺☺

Új hozzászólás hozzáadása